Όπως αποκάλυψε η «δσπορ», η ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος πραγματοποίησε την πρώτη της μετεγγραφή την περίοδο του Ιανουαρίου, αποκτώντας τον νεαρό αμυντικό Γιώργο Καλλιώρα που αγωνιζόταν στον Ευκλή Σορωνής.
Ο ποδοσφαιριστής είχε συμφωνήσει εδώ και ημέρες με τους «τοξοβόλους» και το μόνο που απέμενε ήταν να διευθετηθούν οι τελευταίες τυπικές λεπτομέρειες, όπως και έγινε, με τον Γιώργο Καλλιώρα να είναι πλέον και επίσημα αθλητής του συλλόγου.
Ταυτόχρονα προέκυψε και το προαναγγελθέν διαζύγιο με τον επιθετικό Μιχάλη Μόσχο που είχε τεθεί εκτός ομάδας, έπειτα από πειθαρχικό παράπτωμα που είχε υποπέσει στην διάρκεια των γιορτών.
Οι «τοξοβόλοι» επισημοποίησαν την μετεγγραφή του Γιώργου Καλλιώρα και την λύση της συνεργασίας τους με τον Μιχάλη Μόσχο, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Καλλιώρα .
Ο Γιώργος ξεκίνησε να παίζει στο Διγενή Κοσκινού και πέρσι αγωνίστηκε στην ομάδα U17 του Πλατανιά Χανίων ενώ το 1ο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε για λογαριασμό του Ευκλή Σορωνής
Το Δ.Σ τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.
Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μόσχο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ