Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Κλεόβουλο, έδωσε το Σάββατο ο Αστέρας Μασάρων, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 1-1.
Οι Μασαρενοί παρουσιάστηκαν αισθητά βελτιωμένοι, δείχνοντας ότι στην διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, δούλεψαν σωστά και με τις προσθήκες που έγιναν, έχει αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα τους.
Η «δσπορ» με αφορμή το ισόπαλο αποτέλεσμα στο φιλικό παιχνίδι, επικοινώνησε με τον προπονητή του Αστέρα Σάββα Σταυρίδη που δήλωσε τα ακόλουθα:
« Πήγαμε αρκετά καλά στο φιλικό παιχνίδι με τον Κλεόβουλο. Η εικόνα της ομάδας, μας κάνει να αισιοδοξούμε ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Οι αλλαγές που κάναμε στο έμψυχο δυναμικό μάς έχουν βελτιώσει, όμως θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε την δουλειά για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε στις επίσημες υποχρεώσεις».
Τώρα η προσοχή των Μασαρενών έχει στραφεί στο εκτός έδρας παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον Διαγόρα Βατίου.
Η προετοιμασία ξεκίνησε χθες στο γήπεδο του συλλόγου με ασκήσεις φυσικής κατάστασης.
Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν, οι Άρης Βασιλειάδης και Τηλέμαχος Πάττας που έχουν προσβληθεί από ίωση και ο Ηλίας Μπαϊρακτάρης που βρίσκεται εκτός Ρόδου με άδεια από τον σύλλογο για προσωπικές του υποθέσεις.
Οι Μασαρενοί θα προπονηθούν πάλι την Τετάρτη, με την προετοιμασία τους να ολοκληρώνεται την Πέμπτη, καθώς το παιχνίδι με τους Βατενούς αναμένεται να οριστεί από την ΕΠΣΔ για το μεσημέρι του Σαββάτου.
Μία ανάσα από μέσο, ψάχνει επιθετικό
Ο Αστέρας Μασάρων μέχρι στιγμής έχει ολοκληρώσει τις μετεγγραφές τριών ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, αφού έχει αποκτήσει τους Άρη Βασιλειάδη, Αποστόλη Γρηγοριάδη και Παναγιώτη Καλοπήτα.
Το μετεγγραφικό πλάνο του συλλόγου περιλαμβάνει την απόκτηση ακόμα δύο ποδοσφαιριστών, ενός μέσου και ενός επιθετικού.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο μέσος έχει βρεθεί και οι άνθρωποι του Αστέρα έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία μαζί του. Το μόνο που έχει απομείνει για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή είναι να επιστρέψει ο ποδοσφαιριστής το νησί μας ( βρίσκεται εκτός Ρόδου τις τελευταίες ημέρες), προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες τυπικές λεπτομέρειες.
Το όνομα του αθλητή δεν έχει διαρρεύσει από τον Αστέρα, ωστόσο, η «δσπορ» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι πρόκειται για πολυσύνθετο μέσο που αγωνιζόταν σε ομάδα της Α’ Κατηγορίας.
Τώρα όσον αφορά στον επιθετικό, οι άνθρωποι του συλλόγου σε συνεργασία με τον Σάββα Σταυρίδη, έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αγορά, αναζητώντας τον κατάλληλο αθλητή.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Μασαρενοί δεν θα βιαστούν να κλείσουν τον επιθετικό, καθώς θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ