Έτοιμοι να προχωρήσουν στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, είναι οι άνθρωποι του Αστέρα Παστίδας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», η διοίκηση έχοντας και την σύμφωνη γνώμη του προπονητή Κώστα Πάττα, έχει ξεχωρίσει την περίπτωση ενός μέσου, με τις διαπραγματεύσεις μαζί του να βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προκύψει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και χθες το βράδυ ή σήμερα το πρωί, θα τακτοποιηθούν οι τελευταίες τυπικές λεπτομέρειες που έχουν απομείνει, προκειμένου ο Αστέρας να ανακοινώσει και επίσημα την απόκτησή του.
Το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν έχει διαρρεύσει από την διοίκηση του Αστέρα, ωστόσο, η «δσπορ» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι πρόκειται για νεαρό αθλητή που στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνιζόταν σε ομάδα της Α’ Κατηγορίας.
Προετοιμάζεται για Αντίμαχο
Την δεύτερη προπόνηση της εβδομάδας πραγματοποίησαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Παστίδας, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το εντός έδρας εξ αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας με αντίπαλο τον Αντίμαχο ( Κυριακή στις 13:30).
Το πρόγραμμα επικεντρώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Σήμερα οι Παστιδενοί θα έχουν ρεπό και στις προπονήσεις τους θα επιστρέψουν την Πέμπτη, με την προετοιμασία τους ενόψει Αντίμαχου να ολοκληρώνεται την Παρασκευή.
Το μοναδικό πρόβλημα για τον Κώστα Πάττα ακούει στο όνομα του Δημήτρη Πίσκαπα που έχει τραυματιστεί στο γόνατο.
Από εκεί και πέρα, να σημειώσουμε ότι την Πέμπτη στις 21:00 στο Champions cafe στην Παστίδα ο τοπικός Αστέρας διοργανώνει πάρτι με ζωντανή μουσική, με την τιμή εισόδου να έχει οριστεί στα 10 ευρώ με ένα ποτό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ