Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Μορφωτικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Ασκληπιείου Ρόδου όπως εξελέγησαν στις εκλογές της 3 ήσουν Ιανουαρίου 2017, καθώς και τη σύνθεση του κατόπιν αρχαιρεσιών.

Διοικητικό Συμβούλιο
Μορφωτικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Ασκληπιείου Ρόδου

Πρόεδρος
Μαρία Παπαβασιλείου του Νικολαου

Αντιπρόεδρος
Μαγδαληνη Κούρτη

Γ.Γραμματέας
Γεωργια Γιαννα

Ταμίας
Κυρανια Στεργακη

Σύμβουλοι – Μέλη
Ανδριάνα Γεωργα
Δέσποινα Σοφού
Ειρήνη Χαραλαμπους

Αναπληρωματικά Μέλη
Γιάννης Κλημαντης
Αργυρω Αγγελη
Μαρία Λαουδικου

Εξελεγκτική επιτροπήΟικονομίδης Γεώργιος
Σταματης Σοφος , Πατουνα Γιώργος

Νιώθοντας απέραντη ηθική ικανοποίηση, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε κατ’ αρχάς τα μέλη μας για την εκλογή μας.
Ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Ασκληπείου, είναι ένας ζωντανός φορέας δράσης για το χωριό μας, έχοντας στο ενεργητικό του, σημαντικές πρωτοβουλίες και δραστηριότητες για το χωριό. Σήμερα πλαισιώνεται από ακόμη περισσότερα ενεργά μέλη όλων των ηλικιών και έχει δημιουργήσει μια σημαντική υποδομή, για την υλοποίηση των βασικών στόχων του. Συνεχίζουμε σαν Νεο Δ.Σ. έχοντας ως στόχους την ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά, την προάσπιση και ανάδειξη του πολιτισμού, την ενίσχυση της παιδείας, την ψυχαγωγία των μελών μας, την προστασία του περιβάλλοντος αλλα και τη διαφύλαξη και μετάδοση των εθίμων μας.

Το νέο Δ.Σ. ξεκινάει με πολύ όρεξη, καινοτόμες ιδέες και προπάντων πολύ καλή διάθεση να παράγει πολιτιστικό έργο. Η μεταξύ μας αλληλογνωριμία προάγει τη μεταξύ μας κατανόηση και συνεννόηση, γεγονός που εδραιώνει περαιτέρω τη δημιουργία ενός πραγματικά ενωμένου Συλλόγου.

Για το Δ.Σ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ