Ξεκίνησαν οι Βατενοί

Χθες στις 4:00μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Καρακόνερου, ξεκίνησε η προετοιμασία του Διαγόρα Βατίου για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.
Παλαιοί και νέοι ποδοσφαιριστές , έδωσαν κανονικά το παρών και έπειτα από την σύντομη ομιλία του προπονητή, Γιάννη Καμπούρη, όπου τους ενημέρωσε για το πρόγραμμα της προετοιμασίας, ξεκίνησαν το τρέξιμο, καθώς στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας το βάρος θα πέσει στη φυσική κατάσταση.
Παρόντες στην «πρώτη» του συλλόγου, ήταν και αρκετά μέλη της διοίκησης.
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε, ότι ακόμα δεν έχει συμπληρωθεί το έμψυχο δυναμικό των «κυανέρυθρων» της Νότιας Ρόδου, καθώς ο προπονητής, Γιάννης Καμπούρης έχει εισηγηθεί την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών, κάτω των 18ετών.
Η διοίκηση του συλλόγου, προσπαθεί να υλοποιήσει την επιθυμία του έμπειρου τεχνικού και σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στην προσεχή εβδομάδα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις.