«Βεντέτα» στο Κορακόνερο!

“Βεντέτα” με απρόβλεπτο μέλλον έχει ξεκινήσει μεταξύ των οικογενειών των Καραγιαννοπουλέων και των Χαλιλοπουλέων στον καταυλισμό των αθίγγανων στο Κορακόνερο που οδήγησε στην ανταλλαγή πυροβολισμών με κυνηγετικές καραμπίνες το βράδυ της Κυριακής.
Χθες το πρωί στα πλαίσια επιχείρησης των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 42χρονου από την οικογένεια των Χαλιλοπουλέων ο οποίος πυροβόλησε δύο φορές στην κατεύθυνση τριών μελών της οικογένειας των Καραγιαννοπουλέων όταν πρώτοι εκείνοι έριξαν 10 σφαίρες από το δρόμο στην κατεύθυνση των παραπηγμάτων τους. Σκάγια βρέθηκαν μάλιστα και πάνω σε παραπήγματα!!
Όπως έγραψε η “δ” τρεις αθίγγανοι ταραξίες, σκόρπισαν τον τρόµο στον καταυλισµό του Κορακόνερου και στη γύρω περιοχή, πυροβολώντας στον αέρα µέσα από αυτοκίνητο για εκφοβισµό, γιατί τους έγινε παρατήρηση «να προσέχουν πώς οδηγούν».
Οι τρεις κατηγορούμενοι πέρασαν από δρόμο που χρησιμοποιούν οι Χαλιλοπουλέοι στον καταυλισμό και τους έγινε παρατήρηση από μια 52χρονη να είναι προσεχτικοί γιατί διέρχονται παιδιά. Οι τρεις δράστες ένας 18χρονος, ένας 17χρονος και ένας 23χρονος από τον περιφερειακό δρόµο Ρόδου – Φαληρακίου πυροβόλησαν στον αέρα κατ’ επανάληψη για εκφοβισμό τους.
Ο 42χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία χθες απάντησε στους πυροβολισμούς τους με δύο από δικό του όπλο!!
Στο μεταξύ χθες το πρωί εξαιτίας των φόβων που εκφράστηκαν εκατέρωθεν πραγματοποιήθηκε νέα επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν 30 αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών (Ασφαλείας, Δίωξης Ναρκωτικών, Τάξης, Τροχαίας, Ο.Π.Κ.Ε.). Για τις ανάγκες της επιχείρησης διατέθηκαν 7 περιπολικά οχήματα με τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό.
Από τους αστυνομικούς ελέγχους και τις έρευνες που έγιναν σε χώρους -πρόχειρα παραπήγματα, παρουσία δυο Εισαγγελικών Λειτουργών, ελέχθηκαν 18 άτομα και 20 οχήματα και προσήχθησαν 7.

Συνελήφθησαν 2, ηλικίας 16 και 20 ετών για στέρηση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.