Δικογραφία σε βάρος ενός 26χρονου Αιγύπτιου για απρόκλητες φθορές σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην οδό Ομήρου, την 24η Σεπτεμβρίου 2012 και μεταξύ των ωρών 12.45 με 02.30, σχημάτισαν χθες οι αστυνομικοί του ΑΤ Ρόδου.
Ο 26χρονος Α. Μ. του S. μαζί με ακόμη έναν ομοεθνή του, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν εξακριβωθεί, προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές σε 5 οχήματα στην ως άνω οδό χωρίς λόγο και αιτία. Η συμμετοχή τους στο έγκλημα φέρεται να διαπιστώθηκε από τον έλεγχο κάμερας ασφαλείας καταστήματος.
Ο ίδιος ομολογεί ότι βρισκόταν στην οδό με τον ομοεθνή του αλλά διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έχει σχέση με την καταστροφή των οχημάτων.
Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι οι δράστες κατέστρεψαν περισσότερα οχήματα και ότι μόνο πέντε ιδιοκτήτες προχώρησαν σε υποβολή μήνυσης.
Εν πάση περιπτώσει ο Αιγύπτιος που προσήχθη κρατείται προκειμένου να εξακριβωθεί το νόμιμο της παραμονής του στη χώρα ενώ ο έτερος δράστης αναζητείται.
Για το συμβάν εκδήλωσε το ενδιαφέρον του το τοπικό παράρτημα της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής.







