Καταδικάσθηκε σε φυλάκιση 16 μηνών

Σε ποινή φυλάκισης 16 μηνών με 3ετή αναστολή καταδικάστηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας που κρίθηκε ένοχος πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, φθοράς ξένης περιουσίας από κοινού, απειλής και απλής από πρόθεση σωματικής βλάβης.
Ο κατηγορούμενος, στο Φαληράκι της Pόδου, την 17η Σεπτεμβρίου 2006, με περισσότερες πράξεις τέλεσε περισσότερα εγκλήματα και ειδικότερα:
Από κοινού με τον Aνδρέα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, εντός του καταστήματος διασκέδασης με την επωνυμία “Kατερίνα Mπαρ” στο Φαληράκι της Pόδου, χτύπησε σε σιδηροσωλήνα στο κεφάλι και το σώμα τον κ. Γεώργιο Παπαχαντζή, με αποτέλεσμα να υποστεί εκχύμωση αριστερού οφθαλμικού κόγχου και κάταγμα αριστερού ζυγωματικού οστού.
Περαιτέρω έθραυσε κτυπώντας με σιδηροσωλήνα μέρος του εξοπλισμού του ως άνω καταστήματος, ήτοι τα μηχανήματα μουσικής, την ταμειακή μηχανή, ποτήρια, φιάλες, καθίσματα, συνολικής αξίας 3.000 ευρώ.
Προκάλεσε τρόμο και ανησυχία απειλώντας με βία τον ως άνω παθόντα και την σύντροφό του κ. Kerenka Uzunova, και ειδικότερα εντός του άνω καταστήματος όταν οι τελευταίοι αρνήθηκαν τις προτάσεις του για προστασία του καταστήματός τους έναντι του αιτούμενου χρηματικού ποσού, τους είπε «εγώ κάνω κουμάντο» στο κατάστημα και «θα κάνω ό,τι θέλω».
Φέρεται τέλος να χτύπησε με τα χέρια του την κ. Keranka Uzunova σε όλο της σώμα, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει μώλωπες αυχένος, πρόσθιας θωρακικής χώρας και αριστερού ώμου.