Δεν θα γίνει κατηγορία

Να μην γίνει κατηγορία κατά της κ ¶ννας χήρας Εμμανουήλ Αγγέλου, το γένος Φωτεινού, για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης και της συκοφαντικής δυσφήμισης εις βάρος ιατρού του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, που βρέθηκε κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από αμέλεια του συζύγου της, μετά από έγκληση της, αποφάσισε χθες με βούλευμα που εξέδωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Όπως έγραψε η “δ” η κ. Αγγέλου είχε υποβάλει την 26η Ιανουαρίου 2007 ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου έγκληση κατά ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου υποστηρίζοντας ότι φέρουν ευθύνες για το θάνατο σε ηλικία 42 ετών του συζύγου της την 20η Μαρτίου 2002, που μετά το εξιτήριο κατέρρευσε στα χέρια της, στο πάρκο των οδών I. Kαζούλη και Aμερικής.
Την έκδοση του βουλεύματος προκάλεσε διάταξη του Αντεισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου με την οποία έγινε δεκτή η προσφυγή της κατηγορούμενης για την ακύρωση της απευθείας κλήσεως της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου με την οποία είχε παραπεμφθεί σε δίκη.