Την άποψη ότι ο Ιάλυσος δεν πρέπει να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, εξέφρασε με δηλώσεις του στην «δσπορ» ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου Κυριάκος Μεϊμάρης. Όταν ρωτήθηκε σχετικά, μας απάντησε ως εξής:
«Η άποψη μου είναι ότι ο Ιάλυσος δεν πρέπει να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό που ακούγεται δεν είναι κάτι οριστικό και ότι η διοίκηση θα τον ξανασκεφτεί και δεν θα αποφασίσει εν βρασμώ ψυχής. Κατανοώ απόλυτα το ότι υπάρχει στεναχώρια για την ποινή που τους επιβλήθηκε. Η Ένωση δεν μπορεί να κάνει κάτι διότι ήταν καθαρά μια απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής. Πόσο μάλλον όταν η ποινή αυτή επιβάλλεται σε ένα σωματείο που κατά τα φαινόμενα θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα.»
Ο κ. Μεϊμάρης, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Είμαστε και εμείς στεναχωρημένοι όπως ήμασταν και όταν είχε επιβληθεί η ποινή και στον Απόλλων Απολλώνων. Υποτίθεται ότι το ποδόσφαιρο είναι η ευχαρίστηση για τα σαββατοκύριακα μας. Αν είναι να λυπόμαστε και να στεναχωριόμαστε, τότε τι να πω. Ο Ιάλυσος δείχνει ότι είναι ένα σωματείο που βρίσκεται σε σωστή λειτουργία και αυτό είναι κάτι που θέλουμε και εμείς. Έχουν δημιουργήσει υποδομές και έχουν και έχουν και έναν επικεφαλής που είναι νεαρός. Να είστε σίγουροι ότι αυτό θέλουμε και εμείς σαν Ένωση. Πρέπει να φθάνουμε όμως σε αυτά τα σημεία; Ήδη είμαστε αγανακτισμένοι όλοι με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας. Γιατί να έχουμε και άλλες εντάσεις στα γήπεδα μας;»
https://www.dimokratiki.gr/arxeio/den-prepi-na-apochorisi/













