Σε ανταλλαγή… «κοπλιμέντων» προχώρησαν δημοσίως, μέσω του ισοτόπου κοινωνικής δικτύωσης Facebook, ο πρόεδρος της Τοπικής Ενότητας Ρόδου κ. Μπάμπης Ευθυμιάδης και ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Γάκης με αφορμή εξαιρετικά δυσμενή σχολιασμό του πρώτου για πρόσφατες δηλώσεις – εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα.
O πρόεδρος της Τοπικής Ενότητας Ρόδου κ. Μπάμπης Ευθυμιάδης ανήρτησε συγκεκριμένα στην σελίδα του το ακόλουθο απόσπασμα από συνέντευξη του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρα:
«To πρώτο βήμα είναι να ακυρώσουμε το πρόγραμμα λιτότητας. Την πρώτη κιόλας ημέρα το σχετικό νομοσχέδιο θα κατατεθεί προς συζήτηση στη Βουλή. Επίσης, θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τις συντάξεις, βάζοντας πρόσθετο φόρο στους πλούσιους».
Επιπλέον, όπως είπε: «Θα κάνουμε διάλογο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Θα τους εξηγήσουμε ότι το πρόβλημα της Ευρώπης είναι κοινό πρόβλημα», ενώ τόνισε ότι «χωρίς ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ από την κρίση δεν θα βγούμε».
Σχολιάζοντας, ανήρτησε κείμενο με τίτλο “Και η απάντηση στις παπ…” στο οποίο αναγράφει τα εξής:
“1) θαΘΑΘΑΘΑ κάνουμε διάλογο…….. 2)θαΘΑΘΑΘΑ εξηγήσουμε οτι το πρόβλημα είναι κοινό…… 3)θαΘΑΘΑΘΑΘΑ αυξήσουμε τις συντάξεις…..
Επεσήμανε δε και τα εξής:
“Κανείς δεν του είπε του παπ…. (πρώτη φορά εκφράζομαι έτσι) οτι διάλογος γίνεται. Κανείς δεν είπε του παπ… οτι εδώ και δύο χρόνια όλοι μιλάνε για ευρωπαϊκό πρόβλημα. Κανείς δεν λέει του παπ… να μας πει πού θα βρει τα χρήματα για αύξηση των συντάξεων; Καλά εμάς όλους μας περνάει για κουτόφραγκους, τους ηλικιωμένους όμως; Μάλλον θα σκέφτηκε, αυτοί έχουν Αλτσχάιμερ και στις 18 θα το ξεχάσουν. Ρέ παπ… εμείς φωνάζαμε στις 18 Σοσιαλισμό αλλά άλλες εποχές και η μισή Ελλάδα τότε ήθελε να αποκτήσει φωνή και Δημοκρατία!!! Ρέ όποιος σου είπε ότι είσαι Ανδρέας και σύ το πίστεψες είσαι δύο φορές βλ…!!!!!!”.
Απαντώντας στην ως άνω ανάρτηση του κ. Ευθυμιάδη ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Γάκης, έγραψε τα εξής:
“Τόσο μαλ… ρε Μπάμπη;. Τόσοοο; θυμήθηκες το παλιό καλό σου εαυτό του ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΗ; Και εγώ πρωτη φορά εκφράζομαι έτσι, αλλά όχι η τελευταία”.
Ο κ. Ευθυμιάδης συνέχισε… “Δεν θα απαντήσω στις βρισιές Δημήτρη γιατί ποτέ δεν διετέλεσα ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΗΣ, ούτε αγόρασα ΑΥΡΙΑΝΗ. Αν δεν κάνω λάθος σήμερα είναι αυτή που σας εκφράζει γι’ αυτό μου απαντάς ανάλογα σε προσωπικό ύφος!!!!!! Είδες πως έχει ο καιρός γυρίσματα;”
Ψυχραιμότεροι χρήστες του facebook έγγραφαν παρακάτω… “ψυχραιμία ρε παιδιά κινδυνεύει η ΕΛΛΑΣ! !!!!! ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΧΙ ΕΜΦΥΛΙΟ”.
“Είναι πολύ λυπηρό όταν δύο δημόσια πρόσωπα εκφράζονται με τέτοιο τρόπο μέσω του διαδικτύου. Είναι εντελώς το αντίθετο από αυτό που χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να ανακάμψουμε. Τέτοιες νοοτροπίες μας πάνε ακόμη πιο χαμηλά. Ενότητα χρειαζόμαστε έστω και εάν διαφωνούμε (και το σπουδαιότερο από όλα σεβασμό)”.
https://www.dimokratiki.gr/arxeio/antallagi-piron-meso-tou-facebook/













