Στην συνάντηση του με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σταύρο Παπασταύρου αναφέρεται με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και πρόεδρος της ΕΝΠΕ κ. Γιώργος Χατζημάρκος . Στην ανάρτηση του αναφέρει τα εξής:
Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας με τον Υπουργό Σταύρο Παπασταύρου, η συνάντηση είχε αντικείμενο μια σειρά απο μεγάλα θέματα των νησιών μας.
Στο Υπουργείο αυτό, συγκεντρώνεται η ευθύνη διαχείρισης θεμάτων όπως τα ενεργειακά, τα περιβαλλοντικά, τα απορρίμματα, τα πολεοδομικά. Κάθε ένα και πολύ περισσότερο όλα μαζί, έχουν καθοριστική βαρύτητα στην ζωή μας. Τα παρακολουθούμε όλα τα θέματα, είτε έχουμε αρμοδιότητα σε τοπικό επίπεδο επι αυτών, είτε όχι. Τα παρακολουθούμε γιατί η πορεία του τόπου μας είναι έγνοια που δεν περνά δεσμευτικά μέσα απο το φίλτρο των περίφημων “αρμοδιοτήτων”. Είναι έγνοια, είναι αγωνία, που μετουσιώνεται σε φροντίδα.















