Αθλητικά

Πρόβλημα ο Γεωργαλλής

Έστω και αν χρειάστηκε τη ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, η ομάδα της Ασπίδας Σαλάκου, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αποκλείοντας από τη συνέχεια τον Ορφέα στο παιχνίδι που διεξήχθη την Τετάρτη.
Εκτός από την επιβάρυνση των ποδοσφαιριστών από το παιχνίδι, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, με αντίπαλο τον Αστέρα Μασάρων, προέκυψε και πρόβλημα τραυματισμού σε ένα από τους παίκτες της Ασπίδας.
Ο λόγος για τον Σάββα Γεωργαλλή που ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο.
Οι ενοχλήσεις στον ποδοσφαιριστή είναι έντονες και καθιστούν εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής με τους Μασαρενούς, ωστόσο, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή τελευταία προπόνηση της ομάδας.
Σίγουρα εκτός πλάνων του προπονητή, Σάββα Καραβόλια είναι οι Νίκος Τρινταφύλλου και Μανώλης Γεορδαμνής που απέχουν από τις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, για προσωπικούς τους λόγους.
Ο νεαρός τεχνικός θεωρεί πολύ κρίσιμο το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα για τη συνέχεια της Ασπίδας στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, γι’ αυτό και ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα.
Όλοι στην Σάλακο γνωρίζουν ότι οι Μασαρενοί είναι από τις φορμαρισμένες ομάδες του ομίλου τους, όμως, υπάρχει αισιοδοξία ότι έχουν τα φόντα να πάρουν βαθμό ή βαθμούς από την αναμέτρηση.
Τώρα όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας, θα ολοκληρωθεί σήμερα, καθώς ο Καραβόλιας έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.
Το πρόγραμμα αναμένεται να επικεντρωθεί σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, όπως και σε ασκήσεις τακτικής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου