ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλεόβουλος: Το Κύπελλο προφανώς και τον ενδιαφέρει

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Κλεόβουλος

Η προ­ο­πτική της διά­κρι­σης στο Κύπελλο Δωδε­κα­νή­σου προ­φα­νώς και δεν αφήνει αδιά­φορο τον Κλε­ό­βουλο, ο οποίος θα διεκ­δι­κή­σει αύριο την πρό­κριση του στην 3η φάση της διορ­γά­νω­σης κόντρα στον Αστέρα Μασάρων, τον οποίο θα υπο­δε­χθεί σήμερα στις 5 το από­γευμα στο γήπεδο της Λίνδου.

Οι “κυα­νό­λευ­κοι” θα μπουν στον αγω­νι­στικό χώρο με φόρα από τη νίκη τους επί του Αστέρα Παστί­δας, το περα­σμένο Σάββατο για τη 17η αγω­νι­στική του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ κατη­γο­ρίας Blue Star Ferries, με τον προ­πο­νητή τους Πανα­γιώτη Ζούνη να αισθά­νε­ται εμφανώς ανα­κου­φι­σμέ­νος για την επα­να­σύν­δεση της ομάδας του με τις επι­τυ­χίες, αλλά να ζητάει από τους ποδο­σφαι­ρι­στές του να έχουν διάρ­κεια στο παι­χνίδι τους και να μην κάνουν την “κοιλιά” του δευ­τέ­ρου ημι­χρό­νου, που λόγο έλλειψε να τους κάνει ζημιά.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, ενώ στο πρώτο μέρος η ομάδα του θα μπο­ρούσε να είχε “καθα­ρί­σει” το ματς με το ποδό­σφαιρο που έπαιξε και με τις ευκαι­ρίες που δημιούρ­γησε, στο δεύτερο θα μπο­ρούσε να το είχε χάσει, ενώ δεν παρέ­λειψε να απο­νεί­μει τα εύσημα στο νεανικό σύνολο της Παστί­δας για τη συνο­λική παρου­σία του.

Ο Πανα­γιώ­της Ζούνης δεν θα είναι σε θέση να στη­ρι­χθεί αύριο στις υπη­ρε­σίες του Γρηγόρη Κορ­νά­ρου, ο οποίος παρά­μεινε καθη­λω­μέ­νος με πρό­βλημα στον αστρά­γαλο. Επι­πλέον, εκτός θα μείνει ο στρα­τευ­μέ­νος Μυριαλ­λής Μυριαλ­λής, όπως και ο αδερφός του Γρη­γό­ρης, ο οποίος αισθά­νε­ται ενο­χλή­σεις στο γόνατο.

Σημειώ­νε­ται, πως την πρώτη συμ­με­τοχή του με τη φανέλα του Κλε­ό­βου­λου κατέ­γραψε το περα­σμένο Σάββατο ο νεο­α­πο­κτη­θείς Τσέρι Αλτέο, ο οποίος παρου­σί­ασε άκρως ενθαρ­ρυ­ντικά δείγ­ματα γραφής, δεί­χνο­ντας ικανός να βοη­θή­σει ουσια­στικά στη συνέ­χεια των φετινών επι­σή­μων υπο­χρε­ώ­σεων του Κλε­ό­βου­λου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.