ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης: Με 10 παιδιά στο τουρνουά Ε3

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΡΟΑ- Τένις

Για την πρω­τεύ­ουσα όπου θα συμ­με­τά­σχει στο τουρ­νουά Ε3 που θα φιλο­ξε­νη­θεί σε Φιλοθέη και Χολαργό, ανα­χώ­ρησε η απο­στολή του Ροδια­κού Ομίλου Αντι­σφαί­ρι­σης.

Ο ΡΟΑ θα συμ­με­τά­σχει στη διορ­γά­νωση, με 10 αγόρια και κορί­τσια, τα οποία έχουν προ­ε­τοι­μα­στεί κατάλ­ληλα και είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύ­τερο δυνατό εαυτό τους.

Ανα­λυ­τικά την απο­στολή του ΡΟΑ συγκρο­τούν τα εξής παιδιά:

Κάτω των 10 ετών, πράσινη μπάλα: Κάλ­λι­στος Δια­κο­γε­ωρ­γίου, Αντώνης Αντώ­νο­γλου, Θωμάς Βερ­βί­λης, Γιώργο Σπανός και Κατε­ρίνα Γεωργά.

Κάτω των 12 ετών: Κωστής Κου­φο­μα­νώ­λης και Ορφέας Αγγελής.

Κάτω των 14 ετών: Αθηνά Σπανού, Βενε­τσιάννα Τάχερ και Γιάννης Γεωργάς.

Στη σχετική ανα­κοί­νωση που εξέδωσε ο Όμιλος του νησιού μας προς ενη­μέ­ρωση, ανα­φέ­ρο­νται τα εξής:

«Η πολυ­με­λής απο­στολή του Ροδια­κού Ομίλου Αντι­σφαί­ρι­σης ανα­χώ­ρησε την Πέμπτη για να συμ­με­τά­σχει στα τουρ­νουά Ε3 και πρά­σι­νης μπάλας σε Φιλοθέη και Χολαργό.

Με τους προ­πο­νη­τές Κ. Που­ζου­κάκη και Μ. Γεωρ­γίου στο πλευρό τους, καθώς και την τιμη­τική συνο­δεία του αντι­πε­ρι­φε­ρειάρχη Κ. Δια­κο­γε­ωρ­γίου, η ομάδα μας είναι έτοιμη να αφήσει το στίγμα της στα γήπεδα!».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.