Προχωράμε μαζί για να πάμε την Ελλάδα ακόμα πιο μπροστά!
«Χωρίς χρονοτριβή, η νέα Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας καλείται να εκπληρώσει τις προσδοκίες των Ελλήνων και των Ελληνίδων.
Εύχομαι, ολόψυχα, καλή δύναμη σε όλα τα μέλη της νέας Κυβέρνησης, είμαι σίγουρη ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την πρόοδο της χώρας μας.
Πριν λίγο, είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη Παππά, για να τον συγχαρώ και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Η ανάληψη από τον ίδιο αυτής της θέσης δείχνει ότι για την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη τα Δωδεκάνησα είναι δυνατά, είναι ισχυρά!
Προχωράμε μαζί για να πάμε την Ελλάδα ακόμα πιο μπροστά!»































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.