Αθλητικά

Super League 2: Τρεις υποψήφιοι για την προεδρία

Σουπερ λιγκ2

Οι Πέτρος Μαρτσούκος, Παναγιώτης Αλεξόπουλος και Αντώνης Ροκάκης θα διεκδικήσουν την προεδρία της Super League 2, σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής.
Ως γνωστόν ο Λεωνίδας Λεουτσάκος έχει παρατηθεί από το πόστο τους και την Τετάρτη 8 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου με θέμα την εκλογή του νέου επικεφαλής του συνεταιρισμού.
Η προθεσμία υποβολής υποψηφιότητας εξέπνευσε στις 11:00 της Δευτέρας, με τους Μαρτσούκο, Αλεξόπουλο και Ροκάκη να καταθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Σας ενημερώνουμε ότι μετά τη λήξη υποβολής των υποψηφιοτήτων για τη θέση του προέδρου της Super League 2, κατατέθηκαν οι εξής αιτήσεις:
1. Αλεξόπουλος Παναγιώτης / Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
2. Μαρτσούκος Πέτρος / Πρόεδρος Αστέρα Βλαχιώτη – Επιχειρηματίας.
3. Ροκάκης Αντώνιος / Πρόεδρος ΠΑΕ Χανιά – Επιχειρηματίας».
Πλέον απομένει η ψηφοφορία της Τετάρτης στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου για να μάθουμε ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Λεωνίδα Λεουτσάκου στην προεδρία της διοργανώτριας αρχής.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.