ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε Ρω και Καστελόριζο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΦΛΩΡΟΣ ΡΩ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ

«Επι­τη­ρη­τι­κό Φυ­λά­κιο του τόπου που η Κυρά της Ρω έζησε κρα­τώ­ντας την Ελ­λά­δα ψηλά μέχρι τέ­λους!», έγρα­ψε ο Κων. Φλώ­ρος.

Στο Κα­στε­λό­ρι­ζο βρέ­θη­κε χθες ο Αρ­χη­γός ΓΕΕΘΑ στρα­τη­γός Κων­στα­ντί­νος Φλώ­ρος ολο­κλη­ρώ­νο­ντας την πε­ριο­δεία του σε μο­νά­δες των Ενό­πλων Δυ­νά­με­ων σε Γαύδο, Κρήτη, Κάρ­πα­θο και το εν λόγω νη­σιω­τι­κό σύ­μπλεγ­μα για την ανταλ­λα­γή ευχών με το προ­σω­πι­κό με την ευ­και­ρία των εορ­τών των Χρι­στου­γέν­νων και της Πρω­το­χρο­νιάς.

Όπως έγρα­ψε στον προ­σω­πι­κό λο­γα­ρια­σμό του στο twitter:

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.