Με θλίψη αποχαιρετούμε έναν καλό φίλο, πράο άνθρωπο, καταξιωμένο επαγγελματία και καλό οικογενειάρχη. Ο Τσαμπίκος Χατζημιχάλης προσέφερε τα μέγιστα στον τόπο μας και την ανάπτυξη του, ενώ υπήρξε σημαντικός παράγοντας και πρωτοπόρος στον τουριστικό κλάδο και ιδιαίτερα στον θαλάσσιο τουρισμό και την κρουαζιέρα. Το κενό που αφήνει η απώλεια του στην τοπική μας κοινωνία είναι δυσαναπλήρωτο.
Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.
Φίλε Τσαμπίκο καλό σου ταξίδι
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.