Ειδήσεις

Μικρές αστυνομικές ειδήσεις

Σύλληψη (3) ημεδαπών για ελευθέρωση κρατουμένου στη Ρόδο
Στις 11-07-2014 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Δημοτική Ενότητα Αφάντου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αφάντου τρεις ημεδαπές ηλικίας 76, 48 και 24 ετών γιατί επιτεθήκαν σε Δικαστικό Επιμελητή και ματαίωσαν σύλληψη 54χρονου συγγενικού τους προσώπου που διώκονταν με καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Δωδεκανήσου για χρέη προς τρίτους. Ο 54χρονος κατηγορούμενος αναζητείται.
Σύλληψη (1) ημεδαπού για ναρκωτικά στη Ρόδο
Στις 12-07-2014 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στο Φαληράκι της Ρόδου από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 35χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
Εντοπισμός και σύλληψη (21) λαθρομεταναστών στην Κάλυμνο
Στις 12-07-2014 το πρωί εντοπίστηκαν στην Κάλυμνο και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου είκοσι ένας υπήκοοι Συρίας (19 άνδρες και 2 γυναίκες) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια με πλωτό σκάφος το οποίο τους αποβίβασε στην περιοχή Παλιόνησος και διέφυγε. Διενεργείται προανάκριση.
Εντοπισμός και σύλληψη (10) λαθρομεταναστών στην Κω
Στις 12-07-2014 πρωινές ώρες στην Κω συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω δέκα υπήκοοι Συρίας (εννέα άνδρες και μια γυναίκα) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου