Αθλητικά

ΑΠΣ Φλόγα: Το πρόγραμμα του τμήματος τζούντο

Τζουντο- Φλόγα

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το τμήμα τζούντο του ΑΠΣ Φλόγα ενημέρωσε για το πρόγραμμα των προπονήσεων, που ξεκινάνε την προσεχή Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Σας ενημερώνουμε ότι η σχολή τζούντο θα είναι ανοιχτή την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου από 6:15μ.μ. – 8:00μ.μ. για εγγραφές.
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν κανονικά τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6:15μ.μ. – 7:15μ.μ. μικρά παιδιά και 7:30μ.μ. – 8:45μ.μ. μεγάλοι. Προπονητής Παππάς Αντώνης.
ΤΡΙΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ 6:00μ.μ. – 7:15μ.μ. μικρά παιδιά και 7:30μ.μ. – 8:50μ.μ. μεγάλοι. Προπονητής Χατζηνικολάου Μιχαήλ.
Τηλ. Επικ. 6982307775».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.