Αθλητικά

Υγρός Στίβος Ρόδου: Αναχωρεί η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης

Για την Αθήνα αναχωρεί η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Υγρού Στίβου Ρόδου, ενόψει των αγώνων της στην προκριματική φάση της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, που θα διεξαχθούν στο κολυμβητήριο του Αμαρουσίου από τις 8 έως και τις 10 Ιουλίου.
Οι γυναίκες του Υ.Σ.Ρ. κληρώθηκαν στον όμιλο της Αθήνας και θα αντιμετωπίσουν τον Άρη Νικαίας, τον Α.Ο. Καστέλας και τον Τρίτωνα Αμαρουσίου, στοχεύοντας στην κατάκτηση δύο νικών ή μία νίκης και μίας ισοπαλίας, προκειμένου να εξασφαλίσουν μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στην τελική φάση (21-23 Ιουλίου), με φόντο την άνοδο στην Α2 Κατηγορία.
Την ομάδα του Υγρού Στίβου Ρόδου αποτελούν οι Κακούλη Σ., Χριστοδούλου Ν., Σουγιολτζού Ε., Συμιξή Π., Ιουλίου Γ., Καμπέρη Ν., Γρηγορίου Σ., Πανηγύρι Ε., Βενιζέλου Ι., Μηναΐδη Ε., Σαρή Α. και Σαχίνη Δ.
Όλα τα κορίτσια βρίσκονται σε καλή κατάσταση και ανυπομονούν για τους αγώνες, στηριζόμενες στην καλή τους άμυνα και στην κόντρα επίθεση, για να προκριθούν στην τελική φάση της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου