Ρεπορτάζ

Στη Ρόδο τα τελευταία γυρίσματα του “Bachelor”

Η ελληνική εκδοχή του γνωστού τηλεριάλιτι “The Bachelor” που προβάλλεται από την τηλεόραση του Alpha, βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία και τα γυρίσματα των τελευταίων επεισοδίων πραγματοποιήθηκαν στη Ρόδο. Ο πρωταγωνιστής του «σόου» Αλέξης Παππάς και οι τέσσερις φιναλίστ, εθεάθησαν στο νησί και συγκεκριμένα στη Λίνδο, σε γνωστά ξενοδοχεία και εστιατόρια, όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα.
Σημειώνεται, ότι μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο πραγματοποιήθηκαν στη Ρόδο τα γυρίσματα για τη φινλανδική εκδοχή του δημοφιλούς ανά τον κόσμο τηλεοπτικού φορμάτ. Η εκπομπή αναμένεται να προβληθεί στο φινλανδικό MTV και θα ολοκληρωθεί σε 20 ωριαία επεισόδια.

Στο μεταξύ προβάλλονται τα σόου Bachelor και Bachelorette, που επίσης γυρίστηκαν στη Ρόδο τον περασμένο Μάιο, από τα κανάλια της σουηδικής τηλεόρασης channel 4 και channel 7. Οι εκπομπές θα συνεχίσουν να είναι στον αέρα-και μάλιστα στην prime time ζώνη-μέχρι και τον Ιανουάριο του 2022.
Οι σειρές αυτές θα αποτελούνται από 40 και 20 επεισόδια αντίστοιχα. Σημειώνεται ότι ένας από τους δύο «εργένηδες» που πήρε μέρος στο σουηδικό Bachelor (οι παραγωγοί στη συγκεκριμένη περίπτωση, επέλεξαν δύο άνδρες για να διεκδικήσουν τις καρδιές των παικτριών) είναι ελληνικής καταγωγής, που ζει μόνιμα στη Σουηδία.

Όπως έγραψε η «δ», η επιλογή της Ρόδου για τα σουηδικά σόου ανήκει στο τουριστικό γραφείο Αpollo, μέλος της οικογένειας «Der Touristik», που κατάφερε, μετά από συνομιλίες, να έρθει σε συμφωνία με την κινηματογραφική εταιρεία Warner Bros.
Μέσα από τα επεισόδια της σειράς θα αναδειχθούν οι ομορφιές της Ρόδου, καθώς τα εξωτερικά γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε εξαιρετικές ιστορικές τοποθεσίες, όπως η Μεσαιωνική Πόλη, η Λίνδος, οι Πηγές Καλλιθέας, και σε περιοχές φυσικού κάλλους, όπως η Κοιλάδα των Πεταλούδων, δάση και παραλίες του νησιού.
Καθώς τα γυρίσματα για τη σουηδική εκδοχή των σόου πραγματοποιήθηκαν στη Ρόδο με ιδιαίτερη επιτυχία και το αποτέλεσμα άφησε απολύτως ικανοποιημένους τους παραγωγούς, αποφασίστηκε να γυριστεί και το Φινλανδικό Bachelor στη Ρόδο. Δεν θα μπορούσαν λοιπόν και οι παραγωγοί της ελληνικής εκδοχής του σόου να μην εμπλέξουν τη Ρόδο στην πραγματοποίηση των γυρισμάτων κάποιων εκ των επεισοδίων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου