Ειδήσεις

Η MSC Cruises ακυρώνει τις κρουαζιέρες στην Ελλάδα, από αυτό τον μήνα

Η MSC Cruises ανέβαλε την επιστροφή του MSC Magnifica με δρομολόγια κρουαζιέρας και στην Ελλάδα.
Η γραμμή κρουαζιέρας ανακοίνωσε ότι ελπίζει να συνεχίσει τα ταξίδια της στην Ελλάδα από το Πάσχα.

Το MSC Magnifica είχε προγραμματιστεί να συνεχίσει τις κρουαζιέρες στις 14 Φεβρουαρίου, σε δρομολόγιο με προορισμό την Ελλάδα.

Αλλά η ιταλική γραμμή ανακοίνωσε ότι η επιστροφή του έχει αναβληθεί έως τις 29 Απριλίου. Τα δρομολόγια της Ανατολικής Μεσογείου θα πραγματοποιηθούν από το Πάσχα και όλο το καλοκαίρι.

Η MSC Cruises δήλωσε σήμερα 4 Φεβρουαρίου ότι συνεργάζεται στενά με το Ελληνικό υπουργείο Τουρισμού και άλλες τοπικές αρχές της χώρας «εγκαίρως για να εξυπηρετήσει επιβάτες κρουαζιέρας που επισκέπτονται την Ελλάδα, ξεκινώντας από την επερχόμενη περίοδο διακοπών του Πάσχα».

Οι επισκέπτες που έχουν κάνει κράτηση στο MSC Magnifica έως τις 29 Απριλίου θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν νέα κράτηση στο MSC Grandiosa, το οποίο επί του παρόντος ταξιδεύει στη Δυτική Μεσόγειο.
Αλλά έχουν επίσης τη δυνατότητα να λάβουν 125% μελλοντική πίστωση κρουαζιέρας που ισχύει για ταξίδια που πραγματοποιούνται έως τις 30 Απριλίου 2022.

Πηγή: tourismtoday.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου