Αθλητικά

Lockdown: Πρόστιμα σε φιλάθλους της ΑΕΚ στη Ρόδο

Το βράδυ της Πέμπτης η Αστυνομία βρέθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων της ΑΕΚ στην Ρόδο, καθώς φίλαθλοι των «κιτρινόμαυρων» βρέθηκαν σε αυτά, προφανώς για να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά το παιχνίδι της ομάδας τους με τον Άρη Θεσσαλονίκης για το πρωτάθλημα της Super League 1.
Ως γνωστόν τα περιοριστικά μέτρα για την εξάπλωση του κορωνοϊού που ισχύουν, απαγορεύουν τις συγκεντρώσεις, ωστόσο οι φίλαθλοι της ΑΕΚ δεν συμμορφώθηκαν και επισκέφτηκαν τα γραφεία του Συνδέσμου, γι’ αυτό και η Αστυνομία, έπειτα από καταγγελία παρενέβη.
Η Αστυνομία επέβαλε τα σχετικά πρόστιμα που προβλέπονται στους φιλάθλους που βρέθηκαν στα γραφεία, όπως και στον υπεύθυνο λειτουργίας του Συνδέσμου, με τους φιλάθλους της ΑΕΚ να αποχωρούν από τον χώρο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου