Αθλητικά

Υγρός Στίβος Ρόδου: Με τρεις αθλητές και αθλήτριες στην Νίκαια

Στην Νίκαια θα βρεθούν το σαββατοκύριακο ένας κολυμβητής και δύο κολυμβήτριες του Υγρού Στίβου Ρόδου, διεκδικώντας την πρόκρισή τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Χειμώνα και Καλοκαιριού.
Ο λόγος για τον Στέλιο Βεϊσάκη, την Ροδούλα Καραβόλια και την Κατερίνα Σαρή, με τον Υγρό Στίβο Ρόδου να εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση προς ενημέρωση:
«Στην Αθήνα θα βρεθούν ο Στέλιος Βεϊσάκης, η Ροδούλα Καραβόλια και η Κατερίνα Σαρή για να κολυμπήσουν το Σάββατο και την Κυριακή, σε μια έκτακτα ορισμένη τόσο νωρίς, με ειδικά διαρρυθμισμένο πρόγραμμα που τοποθετεί τα μισά αγωνίσματα σε 90 λεπτά για όλους και τα άλλα μισά την άλλη μέρα πάλι σε 90 λεπτά, λόγω κορωνοϊού, στη Νίκαια και αισιοδοξούν για πρόκριση στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Χειμώνα και Καλοκαιριού.
Ο 16χρονος κολυμβητής του Υγρού Στίβου Ρόδου στην πολύ δύσκολη αυτή Κατηγορία της διπλής ηλικίας όπου βρίσκεται στους ‘’μεγάλους’’ πλέον, δεν θα έχει καθόλου εύκολη την πρόκριση στα 50, 100 και 200 μέτρα Ύπτιο όπου θα κολυμπήσει λόγω της πρωτόγνωρης ιδιαιτερότητας του προγράμματος και της ελάχιστης ανάπαυσης από αγώνισμα σε αγώνισμα, αλλά αισιοδοξεί λόγω ποιότητας και εμπειρίας.
Η 14χρονη Ροδούλα Καραβόλια μετά τη θεαματική της ανέλιξη στην 20άδα της περυσινής λίστας, θα πέσει στα 50, 100 και 200 Πεταλούδα με σκοπό την πρόκριση που προϋποθέτουν βελτίωση στις επιδόσεις της για να γίνει αυτό εφικτό, αλλά πάντα στους αγώνες το καταφέρνει και ελπίζει σε μια τέτοια επανάληψη.
Η 13χρονη Κατερίνα Σαρή έχοντας μείνει εκτός αγώνων πέρυσι λόγω της πανδημίας αλλά με το ταλέντο που τη χαρακτηρίζει και τη δίψα της για διάκριση θα επιδιώξει την πρόκριση στα 400 Μικτή Ατομική και στα 50, 100 και 200 Ύπτιο και παρά τις δυσκολίες λόγω προγράμματος και τοποθέτησης των αγωνισμάτων, αισιοδοξεί για πρόκριση τουλάχιστον σε δύο από τα τέσσερα.
Και οι τρις κολυμβητές του Υγρού Στίβου Ρόδου βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και περιμένουν την αναμενόμενη βελτίωση των επιδόσεών τους για να πετύχουν τους στόχους τους».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου