ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αύριο στις 17:00 κόντρα στον Προμηθέα

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Αύριο στις 17:00 θα διε­ξα­χθεί στην Πάτρα το φι­λι­κό παι­χνί­δι του Κο­λοσ­σού κό­ντρα στον το­πι­κό Προ­μη­θέα. Οι «θα­λασ­σί» θα τα­ξι­δέ­ψουν αυ­θη­με­ρόν (θα ανα­χω­ρή­σουν το πρωί και θα επι­στρέ­ψουν το βράδυ στη Ρόδο), ώστε να δώ­σουν το δεύ­τε­ρο και τε­λευ­ταίο φι­λι­κό τους παι­χνί­δι πριν από την πρε­μιέ­ρα της Basket League με το Πε­ρι­στέ­ρι (17 Οκτω­βρί­ου). Ο Ηλίας Καν­τζού­ρης θα κάνει τις τε­λι­κές του δο­κι­μές πριν από την ανα­μέ­τρη­ση με τους «πρί­γκι­πες της δυ­τι­κής όχθης», ωστό­σο δεν θα έχει στη διά­θε­σή του, τον Θο­δω­ρή Ζάρα, που ακο­λου­θεί πιο χα­λα­ρούς ρυθ­μούς για να είναι έτοι­μος στη συ­νά­ντη­ση με το Πε­ρι­στέ­ρι.

Με βάση την αρ­χι­κή κλή­ρω­ση ο Κο­λοσ­σός θα έπαι­ζε εκτός έδρας με τον Προ­μη­θέα Πά­τρας, αλλά μετά τη νέα που έγινε θα αντι­με­τω­πί­σει στο «Α. Πα­παν­δρέ­ου» το Πε­ρι­στέ­ρι. Το φι­λι­κό παι­χνί­δι απέ­να­ντι σ’ ένα δυ­να­τό αντί­πα­λο όπως είναι ο Προ­μη­θέ­ας είναι απα­ραί­τη­το, προ­κει­μέ­νου η ομάδα να μπει σε ρυθ­μούς Πε­ρι­στε­ρί­ου. Οι «θα­λασ­σί» φέτος αντι­με­τώ­πι­σαν αρ­χι­κά σε φι­λι­κό παι­χνί­δι το Λαύ­ριο (ητ­τή­θη­καν με 86-78) και στη συ­νέ­χεια επι­κρά­τη­σαν του Ολυ­μπια­κού (78-71) και του Ιω­νι­κού Νι­καί­ας (86-74) για το κύ­πελ­λο Ελ­λά­δας, παίρ­νο­ντας το ει­σι­τή­ριο για τους «8» του κυ­πέλ­λου Ελ­λά­δας. Οι Ρο­δί­τες θα προ­πο­νη­θούν και σή­με­ρα στο Παλέ ντε Σπορ της Καλ­λι­θέ­ας, αύριο το πρωί θα ανα­χω­ρή­σουν αε­ρο­πο­ρι­κώς για την Αθήνα και στη συ­νέ­χεια θα με­τα­βούν οδι­κώς στην Πάτρα. Μετά το τέλος του αγώνα θα επι­στρέ­ψουν στην Αθήνα και θα επι­στρέ­ψουν το βράδυ της ίδιας μέρας στη Ρόδο.

Την προ­σε­χή Κυ­ρια­κή οι παί­κτες του Κο­λοσ­σού θα έχουν ρεπό και από την προ­σε­χή Δευ­τέ­ρα θα ξε­κι­νή­σει η αγω­νι­στι­κή εβδο­μά­δα, αφού το Σάβ­βα­το 17 Οκτω­βρί­ου η ομάδα θα παί­ξει στο Πε­ρι­στέ­ρι το πρώτο της παι­χνί­δι για τη Basket League.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.