Αθλητικά

Α. Σ. Ρόδος: Προχωρά η προετοιμασία

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προετοιμασία του Α.Σ. Ρόδος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Football League.
Οι «πράσινοι» την Πέμπτη έδωσαν ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι, προκειμένου ο Κώστας Βελιτζέλος και οι συνεργάτες του να βγάλουν νέα χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους.
Αντίπαλος των «ελαφιών» ήταν ο Ευκλής, με τον Α.Σ. Ρόδος να επικρατεί με σκορ 4-1.
Αναλυτικά η ανακοίνωσή που εκδόθηκε προς ενημέρωση:
«Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, έδωσε η Ρόδος την Πέμπτη (01/02) στο δημοτικό στάδιο επικρατώντας με 4-1, απέναντι στον Ευκλή , μια καλή ομάδα που φαίνεται πως θα ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Τα γκολ για την Ρόδο, σημείωσαν οι Καμπαγέρο(1), Σουλάι (1) και Αρναρέλλης (2).
Σημειώνεται πως στον αγώνα ο προπονητής κ. Βενιτζέλος, χρησιμοποίησε τα νέα αποκτήματα και τους παίκτες που δοκιμάζονται».
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Α.Σ. Ρόδος, στην φιλική αναμέτρηση αγωνίστηκαν ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται.
Οι πληροφορίες της «δσπορ», αναφέρουν ότι δοκιμάστηκε ένας ποδοσφαιριστής, χωρίς να γίνουν περισσότερα στοιχεία γνωστά, ο οποίος δεν έπεισε για τις ικανότητές του και θα αποχωρήσει.
Τώρα όσον αφορά στα αγωνιστικά, η προετοιμασία των «πρασίνων» της πόλης μας συνεχίστηκε την Παρασκευή το απόγευμα στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Τα «ελάφια» θα προπονηθούν και το Σάββατο στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, ενώ την Κυριακή θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν καθώς ο Κώστας Βελιτζέλος θα τους δώσει ρεπό.
Την Δευτέρα η επιστροφή στις προπονήσεις της Κ-14
Με ανακοίνωσή τους τα τμήματα υποδομής του Α.Σ. Ρόδος, ενημέρωσαν ότι η προπόνηση της Παρασκευής της Κ-14 αναβλήθηκε και την προσεχή Δευτέρα τα παιδιά θα επιστρέψουν κανονικά στις προπονήσεις τους.
Αναλυτικά:
«Λόγω έκτακτης απουσίας του προπονητή μας κ. Μιχάλη Παπαντωνίου εκτός Ρόδου, αναβάλλεται η προπόνηση της Παρασκευής.
Κανονικά στην προπόνηση τη Δευτέρα 5/10 και ώρα 20:00 στο Κορακόνερο. Επίσης, την ερχόμενη εβδομάδα να τακτοποιηθεί άμεσα η κάρτα υγείας για όσους δεν έχουν εξετασθεί σε γιατρό».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου