Ειδήσεις

Ζαχαράκη: Σε 330 τμήματα σχολείων έχουν εντοπιστεί κρούσματα κορονοϊού

απολύμανση σχολείο
Η υφυπουργός Παιδείας μίλησε στο OPEN TV τόσο για τις καταλήψεις που παραμένουν σε εκατοντάδες σχολεία σε όλη τη χώρα, όσο και για τις εξελίξεις στο μέτωπο του κορονοϊού

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV βρέθηκε η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, η οποία μίλησε τόσο για τις καταλήψεις που παραμένουν σε εκατοντάδες σχολεία σε όλη τη χώρα, όσο και για τις εξελίξεις στο μέτωπο του κορονοϊού και πώς αυτές επηρεάζουν τη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Σύμφωνα με την υφυπουργό Παιδείας, έως τώρα, σε 330 τμήματα σχολείων έχουν εντοπιστεί κρούσματα κορονοϊού, ενώ τόνισε πως η χρήση μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων αποδίδουν. «Αν μας δοθεί η κατεύθυνση, θα δείξουμε ευελιξία στην εφαρμογή των μέτρων», δήλωσε η κυρία Ζαχαράκη.

Όσον αφορά στις καταλήψεις, η υφυπουργός Παιδείας σημείωσε: «Έχουμε ζητήσει τη συνδρομή όλων (εκπαιδευτικών κτλ) να ανοίξουν τα σχολεία, όσο παραμένουν κλειστά η ανισότητα διευρύνεται», ενώ ανέφερε πως «καθαρίστριες στα σχολεία υπάρχουν», πως «η κατάληψη δεν είναι λύση» και ότι «η πλειοψηφία των μαθητών δεν θέλουν καταλήψεις».

Πηγή: ethnos.gr

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.