ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αντιδήμαρχος Καστελλόριζου: Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε την πατρίδα μα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Καστελόριζο

Για την εντει­νό­μενη τουρ­κική προ­κλη­τι­κό­τητα μίλησε στο MEGA ο αντι­δή­μαρ­χος Καστελ­λό­ρι­ζου, Στράτος Αμύ­γδα­λος.

«Το περι­μέ­ναμε, ήμασταν προ­ε­τοι­μα­σμέ­νοι ότι θα φτάσει μια μέρα όπως από αυτές τον τελευ­ταίο καιρό. Τόσα χρόνια εντά­σεις, αλλά πάντα ξέραμε ότι ήμασταν το πρό­βλημα της Τουρ­κίας, όσον αφορά τη θέση στον γεω­πο­λι­τικό χάρτη.

Εμείς είμαστε πολύ περή­φα­νοι που εξαι­τίας μας η χώρα μας αποκτά όλα αυτά τα κυριαρ­χικά δικαιώ­ματα και είμαστε απο­φα­σι­σμέ­νοι να υπε­ρα­σπι­στούμε την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια», τόνισε.

Για να ανα­φερ­θεί στη συνέ­χεια στα προ­βλή­ματα που αντι­με­τω­πί­ζει το νησί, όπως είναι η έλλειψη φαρ­μα­κείου. «Εξυ­πη­ρε­τού­μα­στε από έναν οπλίτη, που είναι σε ένα γρα­φειάκι μέσα, του πάμε τη συνταγή μας και περι­μέ­νουμε να έρθουν τα φάρμακα. Δεν έχουμε το φαρ­μα­κείο όπως το σκέ­φτε­ται ο κόσμος».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου 1 σχόλιο

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

  1. Χρήστος

    Καλό θα ήταν να πληρώνουν με κάποιο τρόπο μικρότερα ενοίκια οι στρατιωτικοί που υπηρετούν στο Καστελόριζο. (πχ.επιδότηση ή να ρίξουν τις τιμές οι ντόπιοι)