Αθλητικά

Του πάει το κύπελλο!

Κερδίζοντας με 2 – 0 τον Ηρακλή Μαριτσών στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου, ο Φοίβος Κρεμαστής ανακηρύχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κυπελλούχος Δωδεκανήσου. Η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια κατέκτησε το τρόπαιο. Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 1500 θεατές που έδωσαν το παρών στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου της Ρόδου. Το 0 – 1 πέτυχε ο Ορφανίδης στο 53’ με μια ωραία σέντρα σουτ από τα αριστερά και το τελικό 0 – 2 «έγραψε» ο Δημητρόπουλος στο 80’ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Τάσου Γιαννουκά (Παπαγιαννίδης, Στεφανάκης).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Σαββιδάκης, Τσούφιος (13’ λ.τ. Φελεσάκης), Χειμωνέττος,Μπιγκό, Θ. Λορέντζος, Μακρής, Παπακωνσταντής (76’ Χατζηκωνσταντής), Λερογιάννης (68’ Τσαλώλης), Καρίκης, Μπιλιάς, Κούρος
ΦΟΙΒΟΣ:Λουτριώτης, Μπιλιάς (72’ λ.τ. Δημητρόπουλος), Κακαζούκης, Θεοδοσίου,Γεωργαντζιάς, Τζιβίλογλου (85’ Χριστοδούλου), Αξιώτης, Ορφανίδης, Γκινής, Δελαπόρτας, Αγγελόπουλος (56’ Τζαφέρης)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου