Τοπικές Ειδήσεις

Εφτασαν οι πρώτοι τουρίστες στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Η Ρόδος υποδέχθηκε το πρωί της Τετάρτης τους πρώτους τουρίστες. Η πρώτη πτήση που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο “Διαγόρας” με μικρή καθυστέρηση, προερχόταν από την Λειψία  και ακολουθούν και επόμενες πτήσεις μέχρι το βράδυ με τουρίστες από Γερμανία, Ελβετία, Ολλανδία, Τσεχία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Τους επισκέπτες υποδέχθηκαν ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Μάνος Κόνσολας, ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Κώστας Ταρασλιάς.

Οι επισκέπτες μας, απόλαυσαν τα χορευτικά συγκροτήματα, αλλά και τα τοπικά κεράσματα που τους προσφέρθηκαν.

Σε δηλώσεις του ο υφ. Τουρισμοί κ. Μάνος Κόνσολας ανέφερε:

“Από το αεροδρόμιο “Διαγόρας” της Ρόδου, υποδεχόμαστε τους πρώτους επισκέπτες, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας. Η Ελλάδα κατάφερε να μετατρέψει αυτή την κρίση σε ευκαιρία, χτίζοντας το brand ενός απο τους ασφαλέστερους τουριστικούς προορισμούς. Εύχομαι καλή διαμονή στους επισκέπτες και καλή επιτυχία σε όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού που είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της ελληνικής φιλοξενίας.”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου