Αθλητικά

Football League: Δύο προτάσεις στην S.L. 2 και η ΕΠΟ αποφασίζει

• Αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος

Σε δύο προτάσεις της Football League προς την Super League 2, κατέληξαν οι κατά τη σύσκεψή τους οι της F.L. το μεσημέρι της Τρίτης, παρουσία και του προέδρου της Ένωσης Λεωνίδα Λεουτσάκου.
Ομόφωνα οι ομάδες της Football League αποφάσισαν σχετικά με την αναδιάρθρωση, πρώτον η F.L. να προτείνει στο Δ.Σ. της Ένωσης S.L.2 και F.L. που θα γίνει την Τετάρτη, δύο ομίλους του χρόνου σε μία νέα Β’ Εθνική των 32 ομάδων, βορρά και νότος από 16 ΠΑΕ και αν αυτό δεν το δεχθεί η Super League 2, τότε η Football League, ως δεύτερη πρόταση θα ζητήσει να ανέβουν οι 8 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας της στην S.L.2.
Επίσης αποφασίστηκε στην σύσκεψη της Τρίτης και τυπικά – ομόφωνα πάντα – να μην πέσει καμία ομάδα (ανεβαίνουν πάντως σίγουρα έτσι ο Α.Ο. Τρίκαλα και ο Ιωνικός), να σταματήσει τώρα το πρωτάθλημα, ενώ το οικονομικό με τα λεφτά της ΕΡΤ θα συζητηθεί σε άλλη διάσκεψη.
Πάντως, ό,τι και να αποφασίσει το μεσημέρι της Τετάρτης το Δ.Σ. της Ένωσης S.L.2 και F.L., την τελική απόφαση θα την πάρει η ΕΠΟ και η Εκτελεστική Επιτροπή. Εκεί στηρίζονται οι ΠΑΕ της F.L., όπου πιστεύουν πως τελικά θα περάσει η αναδιάρθρωση της Β’ Εθνικής των δύο ομίλων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου