Τοπικές Ειδήσεις

Πρωτοφανείς αθλιότητες από επαγγελματίες συκοφάντες εις βάρος του Γ. Xατζημάρκου και του Aκη Δημητριάδη!!

Μια νέα άθλια προπαγάνδα ψεύδους μέσω fake news για να πληγεί η Νέα Δημοκρατία, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο γνωστός ποινικολόγος κ. Ακης Δημητριάδης, ξεκίνησε από ιστοσελίδες με συγκεκριμένη πολιτική τοποθέτηση λίγες ώρες πριν την ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου των Αθηνών για τον βιασμό και την δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.
Πιο συγκεκριμένα επιχειρήθηκε με εξαιρετικά προκλητικό τρόπο να παρουσιαστεί εκ νέου ότι ο περιφερειάρχης είναι θείος του Ροδίτη κατηγορούμενου πράγμα παντελώς ψευδές.
Τέτοιου είδους αναρτήσεις, κυρίως στοTwitter αλλά και στο Facebook, εμφανίστηκαν αρχικώς τον Δεκέμβριο του 2018 και τότε ο περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος, με ανάρτησή του απάντησε στα συκοφαντικά δημοσιεύματα εις βάρος του: «Η πολιτική αθλιότητα σε όλο το μεγαλείο της, με τους εμπνευστές και διακινητές των Fake News να μην σέβονται ούτε τον τραγικό θάνατο ενός παιδιού. Μπορούν άραγε να πολιτευτούν με αξιοπρέπεια και αλήθειες; Προφανώς, Οχι».
Λόγω μάλιστα της έκτασης που είχε προσλάβει η συγκεκριμένη άθλια προπαγάνδα ο περιφερειάρχης είχε προαναγγείλει με δελτίο τύπου, ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη.
«Οι συκοφαντικές επιθέσεις στο πρόσωπο του περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου έχουν λάβει διαστάσεις εκστρατείας το τελευταίο διάστημα και αυτό μόνο ως τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.
Η αλληλουχία των κατασκευασμένων “ειδήσεων” κορυφώθηκε με μια πρωτοφανή αθλιότητα που διακινείται στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες και διαδίδει την συκοφαντία ότι ο δολοφόνος της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, είναι ανιψιός του περιφερειάρχη.
Ως “μονόδρομο” χαρακτήρισε τότε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος την προσφυγή στη Δικαιοσύνη, αφού αυτή αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο κάθε πολίτη που βρίσκεται στο επίκεντρο εκστρατείας συκοφάντησης.
«Η πολιτική αθλιότητα κορυφώνεται σε όλο της το μεγαλείο. Αυτή τη φορά δεν δίστασαν να εκμεταλλευθούν την δολοφονία ενός παιδιού. Μεθοδικά και συστηματικά το τελευταίο διάστημα, το μόνο που κάνουν είναι να συκοφαντούν και να διακινούν εργαστηριακά κατασκευασμένες ‘ειδήσεις’ με αποκλειστικό στόχο να με πλήξουν. Αυτά είναι τα ‘νέα ήθη’ που εισάγουν στην πολιτική ζωή του τόπου μας. Πιο παλιά και από τους ίδιους. Η προσφυγή εκ μέρους μου στη Δικαιοσύνη συνιστά υποχρέωση, όχι μόνο για την δική μου προστασία αλλά και την υγεία του δημοσίου διαλόγου που εργολαβικά δηλητηριάζεται πλέον καθημερινά. Η αποκάλυψη του πολιτικού τους κενού είναι όσο εκκωφαντική είναι και η συκοφαντία τους» είχε δηλώσει ο περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος.
Από το μένος των troll ως και των συκοφαντών του διαδικτύου δεν «γλίτωσε» ούτε και ο ποινικολόγος κ. Ακης Δημητριάδης, που υπήρξε μέχρι πριν από ένα έτος, συνήγορος του Ροδίτη κατηγορούμενου. Θυμίζουμε ότι τον κατηγορούμενο εκπροσωπούσε έκτοτε ο δικηγόρος των Αθηνών κ. Θ. Μαντάς ο οποίος ομοίως διέκοψε την υπεράσπισή του την 4η Μαρτίου 2020 και ακολούθως το δικαστήριο διόρισε συνήγορο τον δικηγόρο Αθηνών κ. Χάρη Αμπράζη.
Κι ενώ όλα τα ανωτέρω είναι γνωστά στο πανελλήνιο ο κ. Δημητριάδης, που έχει παραιτηθεί από την υπεράσπιση του κατηγορούμενου, εμφανίζεται όχι μόνο να είναι υπερασπιστής του αλλά λόγω της πληρεξουσιότητας που του είχε χορηγήσει ο πρόεδρος της ΝΔ για να εκπροσωπήσει το κόμμα ως δικαστικός αντιπρόσωπος στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, να βρίσκεται σε μια ιδιότυπη συνεργασία με τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Σκέρτσο για να επηρεάσουν την κρίση του δικαστηρίου!!!!
Πρόκειται για πρωτοφανείς αθλιότητες από επαγγελματίες συκοφάντες.
Τίτλοι απίστευτοι από επαγγελματίες συκοφάντες όπως «Το Σκοτεινό Ποτάμι. Ο ειδικός πληρεξούσιος της ΝΔ και ο (καθόλου) αυτόκλητος πληρεξούσιος Άκης Σκέρτσος».
Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής προκλητικά:
«Και ξαφνικά πετάχθηκε μέσα από τους θάμνους του βάλτου ο εγκατεστημένος στο διαχρονικά αμαρτωλό Μέγαρο Μαξίμου σύμβουλος του πρωθυπουργού Άκης Σκέρτσος και εξαπέλυσε εναντίον της Εισαγγελέως σφοδρή επίθεση. Η συμπεριφορά του συμβούλου Σκέρτσου έχει πολλά κοινά με την αντίστοιχη του πρώην υπουργού Παπαγγελόπουλου και τις ωμές παρεμβάσεις του στη Δικαιοσύνη. Καθώς διαβάζαμε την ανάρτηση του οργισμένου τεχνοκράτη είχαμε την αίσθηση ότι όπου νάναι θα αρχίσουν να επιπλέουν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της οργής του τεχνοκράτη συμβούλου Σκέρτσου…. Ο γνωστός ποινικολόγος της Ρόδου Ακης Δημητριάδης-κεντρική φωτό, είναι ο συνήγορος του νεαρού Ροδίτη, από επιφανή και ισχυρή οικογένεια του νησιού, Μανώλη Κούκουρα, ενός εκ των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, υπόθεση που πήρε νέες διαστάσεις ύστερα από την αγόρευση της εισαγγελέως και την παρέβαση του υφυπουργού Άκη Σκέρτσου.
Με την αφορμή αυτή πάντως αποκαλύπτεται ότι ο κ. Δημητριάδης είναι και επιφανές στέλεχος της ΝΔ στα Δωδεκάνησα. Προφανώς αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ως άσχετο με τις “παράπλευρες παραμέτρους” της όλης υπόθεσης…
Στον τοπικό Τύπο της Ρόδου (dimokratiki.gr) διαβάζουμε μάλιστα ότι παραμονές των τελευταίων εκλογών ο ποινικολόγος Ακης Δημητριάδης διορίστηκε αντιπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στη Ρόδο….

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου