ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Σ. Ρόδος: Έκοψε την πίτα του

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΡΟΔΟΣ- ΠΙΤΑ (1)

Το από­γευ­μα της Κυ­ρια­κής ο Α.Σ. Ρόδος, έκοψε την πρω­το­χρο­νιά­τι­κη πίτα του, με τον σύλ­λο­γο να εκ­δί­δει την ακό­λου­θη ανα­κοί­νω­ση, προς ενη­μέ­ρω­ση:

«Σε μια κα­τά­με­στη αί­θου­σα του Ρο­δι­νιού η Ρόδος έκοψε την πίτα της την Κυ­ρια­κή.

Στην εκ­δή­λω­ση πα­ρα­βρέ­θη­κε εκ μέ­ρους του Μη­τρο­πο­λί­τη Ρόδου ο Θε­ο­φι­λέ­στα­τος Επί­σκο­πος Ολύ­μπου Κύ­ριλ­λος. Ήταν εκεί οι βου­λευ­τές Βα­σί­λης Υψη­λά­ντης, Μίκα Ια­τρί­δη και Γιάν­νης Παπ­πάς, οι Πε­ρι­φε­ρεια­κοί Σύμ­βου­λοι κ. Μπάρ­δος, Βε­νε­το­κλή και Δια­κο­γε­ωρ­γί­ου, ενώ από τον δήμο της Ρόδου ήταν ‘’παρών’’ ο Κώ­στας Γλε­ντής.

Να ση­μειω­θεί πως με ευ­θύ­νη της Ακα­δη­μί­ας Πο­δο­σφαί­ρου της Ρόδου η αί­θου­σα δια­μορ­φώ­θη­κε κα­τάλ­λη­λα, ενώ στους πα­ρευ­ρι­σκό­με­νους η πίτα που κό­πη­κε προ­σφέρ­θη­κε από το ζα­χα­ρο­πλα­στείο του κ. Αγ­γε­λή στην Κά­λα­θο.

Τόσο ο εκ­πρό­σω­πος της Πε­ρι­φέ­ρειας κ. Μπάρ­δος όσο και οι βου­λευ­τές μας, δια­τύ­πω­σαν την άποψη πως θα είναι συ­μπα­ρα­στά­τες στην με­γά­λη προ­σπά­θεια της Ρόδου στην νέα πο­ρεία της στις Εθνι­κές κα­τη­γο­ρί­ες.

Στην κα­τά­με­στη αί­θου­σα ήταν πα­ρό­ντα παι­διά από την Ακα­δη­μία πο­δο­σφαί­ρου, οι προ­πο­νη­τές τους, η πρώτη ομάδα, το προ­πο­νη­τι­κό επι­τε­λείο και φυ­σι­κά τα μέλη της διοί­κη­σης του συλ­λό­γου».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.