ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Δράσεις Δημοτικού Ωδείου -ΔΟΠΑΡ για καλοκαίρι 2019.

news room 1 λεπτό ανάγνωση
μουσική παιδί

Ο Πο­λι­τι­στι­κός – Αθλη­τι­κός Ορ­γα­νι­σμός του Δήμου Ρόδου ακο­λου­θεί τα … χνά­ρια της μου­σι­κής και καλεί τους νέους και την το­πι­κή κοι­νω­νία να έρ­θουν πιο κοντά σε αυτή.

Αυτό το κα­λο­καί­ρι η καρ­διά των νέων της Ρόδου και της ευ­ρύ­τε­ρης πε­ριο­χής χτυπά σε δρό­μους που οδη­γούν στο Δη­μο­τι­κό Ωδείο και σε ρυθ­μούς υλο­ποί­η­σης ενός μου­σι­κού εκ­παι­δευ­τι­κού προ­γράμ­μα­τος το οποίο πε­ρι­λαμ­βά­νει δω­ρε­άν γνω­ρι­μία με τα όρ­γα­να που δι­δά­σκο­νται σ’ αυτό.

Το πρό­γραμ­μα θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί το διά­στη­μα 26 με 30 Αυ­γού­στου 2019 και ώρες 17:30 έως 19:30, στο Δη­μο­τι­κό Ωδείο Ρόδου – ΔΟΠΑΡ και στόχο έχει την όσο το δυ­να­τόν με­γα­λύ­τε­ρη πρό­σβα­ση των νέων στη μου­σι­κή και την από­κτη­ση μου­σι­κής παι­δεί­ας.

Την εκ­παι­δευ­τι­κή δράση θα πραγ­μα­το­ποι­ή­σουν οι κα­θη­γη­τές του Δη­μο­τι­κού Ωδεί­ου-ΔΟΠΑΡ:

Στο τμήμα πιά­νου

· Κου­βα­ράς Πα­να­γιώ­της

· Σπα­νού Άν­τζε­λα

· Χα­τζη­στρα­τή Σε­βα­στή

· Χα­ραυ­γή Γε­ωρ­γία

– Στο τμήμα κλα­σι­κής κι­θά­ρας

· Για­κου­μά­κης Ιω­άν­νης

· Κα­τσι­μπρής Ιω­άν­νης

– Στο τμήμα φλά­ου­του

· Κα­τσα­ρά Ευ­δο­κία

– Προ-θε­ω­ρία : Γε­ωρ­γία Χα­ραυ­γή

– Ακορ­ντε­όν και Αρ­μό­νιο : Kατ­τα­βε­νά­κης Πα­να­γιώ­της (Μου­σι­κός ΔΟΠΑΡ)

Για πλη­ρο­φο­ρί­ες και εγ­γρα­φές κα­θη­με­ρι­νά από Δευ­τέ­ρα μέχρι Πα­ρα­σκευή στα γρα­φεία του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Δια­γο­ρι­δών 3 κατά τις ώρες λει­τουρ­γί­ας του (8.00 -15.00).

Πλη­ρο­φο­ρί­ες στo τη­λέ­φωνo 2241026385/ 27427.

Το πρό­γραμ­μα θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί στα ανα­και­νι­σμέ­να κτί­ρια του συ­γκρο­τή­μα­τος «Μου­ράτ Ρέϊς » στην πλα­τεία Κου­ντου­ριώ­τη

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.