Αθλητικά

Α.Ε. Κατταβιάς: Ανακοίνωσε Μαριεττάκη, Διακάκη και Κώτη

Δυναμικά συνεχίζει την υλοποίηση του προγραμματισμού της η Α.Ε. Κατταβιάς ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την μετεγγραφή τριών ποδοσφαιριστών, για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.
Ο σύλλογος απέκτησε τους Γιώργο Μαριεττάκη, Αντώνη Διακάκη και Λευτέρη Κώτη, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ της «δσπορ» που είχε αποκαλύψει από την 1η Ιουνίου ότι οι δύο τελευταίοι βρίσκονται στο μετεγγραφικό στόχαστρο της ομάδας.
Οι «κιτρινόμαυροι» επισημοποίησαν τις μετεγγραφές με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η Α.Ε. Κατταβιάς ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού Γιώργου Μαριεττάκη, την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού Αντώνη Διακάκη και την απόκτηση του 25χρονου μεσοαμυντικού Λευτέρη Κώτη. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία».
«Τέλος» οι Κιλασίν
Το προαναγγελθέν διαζύγιο με τους Χαλίλ και Κεμάλ Κιλασίν είναι πλέον επίσημο από την ομάδα της Α.Ε. Κατταβιάς.
Οι «κιτρινόμαυροι» συναντήθηκαν με τους δύο ποδοσφαιριστές και συμφώνησαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-2010, λύνοντας κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.
Ο σύλλογος επισημοποίησε το… διαζύγιο με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η Α.Ε. Κατταβιάς ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τους Κιλασίν Χαλίλ και Κιλασίν Κεμάλ. Τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους στην ομάδα μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου