Αθλητικά

Κλεόβουλος: Ανανέωσε και ο Τσιάτσιος

ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ- ΤΣΙΑΤΣΙΟΣ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα του Κλεόβουλου ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 και την συμμετοχή του συλλόγου στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή Δημήτρη Δογιάμα.
Οι Λινδιακοί διατήρησαν στις τάξεις τους ακόμα έναν ποδοσφαιριστή του υπάρχοντος ρόστερ.
Ο λόγος για τον Γιώργο Τσιάτσιο, ο οποίος συναντήθηκε με την διοίκηση και υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:
«To Δ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου ανακοινώνει ότι ο Γεώργιος Τσιάτσιος, θα αγωνίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τα χρώματα της ομάδας μας για το 2019-2020.
Εύχεται στον ποδοσφαιριστή μας υγεία, ευτυχία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».
Να σημειώσουμε ότι με την επέκταση της συνεργασίας με τον Τσιάτσιο ο Κλεόβουλος έφτασε τις εννέα ανανεώσεις αθλητών που υπάρχοντος ρόστερ, καθώς είχαν προηγηθεί των Χαράλαμπου Ταγκάεφ, Αντώνη Χρυσανθή, Νίκου Κολιοκώστα, Συμεών Γιατσιάτσου, Γιώργου Μήλιου, Μιχάλη Τσελεπίδη, Χρήστου Χατζηνικόλα και Παναγιώτη Κουκουτσέλα.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.