Αθλητικά

Γιώργος Σάββενας: «Συγχαρητήρια στον Διαγόρα»

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον Διαγόρα για την άνοδο στην Football League, εξέδωσε το μέλος του Δ.Σ. του «γηραιού» και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ρόδος Αξιών», Γιώργος Σάββενας.
Αναλυτικά:
«Με ιδιαίτερη συγκίνηση ως μέλος του Δ.Σ. σε ένα από τα πιο ιστορικά αθλητικά σωματεία της Ελλάδας, αλλά κυρίως σαν ένας απλός πολίτης που χαίρεται σε κάθε αθλητική επιτυχία του τόπου του, θέλω να συγχαρώ την ομάδα ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Διαγόρας Ρόδου για την άνοδό της στην Football League.
Πίσω από αυτήν την μεγάλη επιτυχία, αναδύεται η συστηματική δουλειά του τεχνικού τμήματος, το ήθος και οι ικανότητες των ποδοσφαιριστών, η διαρκής στήριξη και αφοσίωση της διοίκησης στην ομάδα και το δυναμικό παρών των φιλάθλων.
Η επιτυχία αυτή αποκτά άλλη διάσταση όταν, ένας από τους πρωταγωνιστές ο προπονητής κ. Πέτρος Ρουτζιέρης, πάλεψε με το πεπρωμένο της ζωής και αντεπεξήλθε σαν ένα πραγματικό σύγχρονο σύμβολο του Διαγόρα.
Εύχομαι οι επόμενες επιτυχίες να είναι κοντά και επιτέλους το ποδόσφαιρο του Διαγόρα να αποκτήσει τις δικές του αθλητικές εγκαταστάσεις».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου