ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος ταξιδεύει ξανά»

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΡΟΔΟΣ- ΜΑΡΤΙΝΗΣ

Από το από­γευ­μα του Σαβ­βά­του ο Α.Σ. Ρόδος είναι μα­θη­μα­τι­κά πρω­τα­θλη­τής της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας, μετά από την εύ­κο­λη επι­κρά­τη­σή του με σκορ 6-0 σε βάρος του Ορφέα.

Τα «ελά­φια» πέ­τυ­χαν τον στόχο τους και στην νέα σεζόν επι­στρέ­φουν στο πρω­τά­θλη­μα της Γ’ Εθνι­κής Κα­τη­γο­ρί­ας.

Με αφορ­μή την κα­τά­κτη­ση του τί­τλου, ο πρό­ε­δρος του συλ­λό­γου Τώνης Μαρ­τί­νης δή­λω­σε τα ακό­λου­θα:

«Σή­με­ρα (σ.σ. Σάβ­βα­το) για την Ρόδο ήταν μια μέρα γιορ­τής, χαράς και επι­βρά­βευ­σης των κόπων μας για φέτος. Δεν θέ­λου­με να πα­ρα­γνω­ρί­σου­με τις αγω­νί­ες αλλά και τις θυ­σί­ες για την με­γά­λη αυτή μέρα, που η ομάδα μας επι­στρέ­φει από την νέα πο­δο­σφαι­ρι­κή σεζόν στις Εθνι­κές Κα­τη­γο­ρί­ες.

Δεν άξιζε τέ­τοια τύχη η Ρόδος, να αγω­νί­ζε­ται σε τόσο χα­μη­λά πρω­τα­θλή­μα­τα. Φυ­σι­κά, τι­μού­με τους αντι­πά­λους, γιατί απέ­δει­ξαν πως θα μπο­ρού­σαν να είναι αντα­γω­νι­στι­κοί, σε μια πραγ­μα­τι­κά με­γά­λη ομάδα όπως η Ρόδος.

Όταν ανα­λαμ­βά­να­με το κα­λο­καί­ρι την διοί­κη­ση, γνω­ρί­ζα­με την πίκρα που είχε διο­χε­τευ­θεί στους οπα­δούς μας. Δύ­να­μή μας όμως ήταν αυτοί, οι φίλοι, οι οπα­δοί, οι λίγοι που έγι­ναν πολ­λοί και ξαφ­νι­κά βλέ­που­με τώρα να γε­μί­ζει πάλι η Κακιά Σκάλα!

Η προ­σπά­θεια που κα­τα­βάλ­λου­με είναι για την ανα­γέν­νη­ση αυτής της με­γά­λης ομά­δας. Γνω­ρί­ζου­με πως οι συ­γκυ­ρί­ες την έκα­ναν να απα­ξιω­θεί στα μάτια των φι­λά­θλων, γνω­ρί­ζου­με ακόμη πως ΟΛΟΙ μαζί κά­να­με το ακα­τόρ­θω­το: Μια ομάδα από την… σα­κού­λα και το Ει­ρη­νο­δι­κείο, την κά­να­με με­γά­λη ξανά, σε­βα­στή απ’ όλους, ΠΡΩ­ΤΑ­ΘΛΗ­ΤΡΙΑ.

Θέλω από τα βάθη της καρ­διάς μου να ευ­χα­ρι­στή­σω τον Νι­κή­τα Μαλ­λιά­κα, τον Χρή­στο Κο­τσο­μύ­τη, τον Μι­χά­λη Γιαν­νου­κά, γιατί στά­θη­καν δίπλα και απέ­δει­ξαν πως η Ρόδος μπο­ρεί να πάει ψηλά.

Θέλω να ευ­χα­ρι­στή­σω τον Μα­νώ­λη Βλάχο, τον Φραν­τζή Κα­λού­δη, τον Γιώρ­γο Κε­χα­γιό­γλου, τον Γιάν­νη Κάππο, τον Θέμο Τζε­δά­κη, τον Μάκη Ντου­ρου­τλή, τον Γιώρ­γο Πόκ­κια, τον Νίκο Ορ­φα­νό, τον Γιώρ­γο Κου­τού­ζο για την βο­ή­θειά τους στην διοί­κη­ση αυτής της ομά­δας. Οι ευ­χα­ρι­στί­ες ακόμη θα πρέ­πει να είναι πολ­λές απ’ όλους μας, στους πο­δο­σφαι­ρι­στές μας, στα παι­διά που με το ελάφι στο στή­θος, κα­τά­λα­βαν πως έπρε­πε να τι­μή­σουν την φα­νέ­λα, πάνω απ’ όλα. Ευ­χα­ρι­στού­με τους χο­ρη­γούς μας, τον κ. Κου­γιό και τους αν­θρώ­πους που από το υστέ­ρη­μά τους προ­σέ­φε­ραν για την με­γά­λη επι­στρο­φή.

Να ευ­χα­ρι­στή­σου­με τον προ­πο­νη­τή Σάκη Δέδε, τον Μι­χά­λη Χα­ρί­το, τον Μι­χά­λη Τσι­λι­γκί­ρη, τον Παύλο Ντο­κό­ου­πιλ, τα παι­διά που ασχο­λή­θη­καν με το αθλη­τι­κό ρε­πορ­τάζ στα το­πι­κά ΜΜΕ, την Ένωση Πο­δο­σφαι­ρι­κών Σω­μα­τεί­ων και τον πρό­ε­δρό της Πα­να­γιώ­τη Δια­κο­φώ­τη που συ­νέ­βα­λαν στην άψογη διε­ξα­γω­γή του πρω­τα­θλή­μα­τος και τέλος να ευ­χα­ρι­στή­σου­με αυ­τούς που συ­νέ­βα­λαν για να έχει επι­τέ­λους η με­γα­λύ­τε­ρη ομάδα του Αι­γαί­ου δικά της γρα­φεία και δικά της προ­πο­νη­τή­ρια.

Η Ρόδος τα­ξι­δεύ­ει ξανά!… Θέ­λου­με συμ­με­το­χή όλων στο νέο τα­ξί­δι και πε­ρι­μέ­νου­με τους φί­λους μας να το απο­λαύ­σου­με μαζί».

Και τώρα το Κύ­πελ­λο

Από τη στιγ­μή που ο Α.Σ. Ρόδος στέ­φθη­κε και μα­θη­μα­τι­κά πρω­τα­θλη­τής στην Α’ Κα­τη­γο­ρία, η προ­σο­χή όλων στον σύλ­λο­γο στρέ­φε­ται στην συ­νέ­χεια του Κυ­πέλ­λου Δω­δε­κα­νή­σου, αρχής γε­νο­μέ­νης από τον προη­μι­τε­λι­κό της Τε­τάρ­της με αντί­πα­λο την Α.Ε. Κω στο νέο στά­διο «Αντα­γό­ρας».

Τα «ελά­φια» θέ­λουν να κα­τα­κτή­σουν το τρό­παιο, προ­κει­μέ­νου να κά­νουν το ντάμπλ, γι’ αυτό και μο­να­δι­κός τους στό­χος απέ­να­ντι στους «βυσ­σι­νί» είναι η νίκη- πρό­κρι­ση, έτσι ώστε να βρε­θούν στον ημι­τε­λι­κό όπου θα υπο­δε­χθούν τον Απόλ­λω­να Κα­λυ­θιών, ένα βήμα πριν από τον με­γά­λο τε­λι­κό.

Η προ­ε­τοι­μα­σία των «πρα­σί­νων» για τον προη­μι­τε­λι­κό της Τε­τάρ­της ξε­κί­νη­σε χθες με ασκή­σεις τα­κτι­κής και αγω­νι­στι­κά παι­χνί­δια με την μπάλα.

Το ευ­χά­ρι­στο για τον προ­πο­νη­τή Θα­νά­ση Δέδε είναι ότι δεν υπάρ­χουν προ­βλή­μα­τα και όλοι οι πο­δο­σφαι­ρι­στές είναι στην διά­θε­σή του για να επι­λέ­ξει τους κα­λύ­τε­ρους για την απο­στο­λή, η οποία θα ανα­χω­ρή­σει για την Κω σή­με­ρα το από­γευ­μα, μετά από την τε­λευ­ταία προ­πό­νη­ση που θα γίνει νωρίς το με­ση­μέ­ρι.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.