Αθλητικά

«Έφυγε» ο πατέρας Θεόδωρος Πασπάτης

Φτωχότερο είναι το ποδόσφαιρο της Δωδεκανήσου, καθώς ξεκίνησε το ταξίδι για την γειτονιά των αγγέλων ο ιερέας του Θεολόγου πατέρας Θεόδωρος Πασπάτης.
Ο εκλιπών είχε στενή σχέση με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο, αφού πριν γίνει ιερέας διατέλεσε διαιτητής, «σφυρίζοντας» μέχρι και παιχνίδια της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, αλλά και μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου.
Επίσης στο παρελθόν ήταν και παράγοντας της ομάδας του Δαμάγητου Θεολόγου.
Ο πατέρας Θεόδωρος Πασπάτης ήταν πολύ αγαπητός στην ποδοσφαιρική κοινωνία της Δωδεκανήσου, αλλά και στο χωριό του Θεολόγου και η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος όλους όσους των γνώριζαν.
Με αφορμή τον χαμό του, η ΕΠΣΔ εξέδωσε την ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση:
«Με μεγάλη θλίψη η Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, πληροφορήθηκε, το χαμό του πατέρα Θεόδωρου Πασπάτη που διετέλεσε μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου, ιερέας στον Θεολόγο και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο τον κόσμο . Ο πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του για τη μεγάλη τους απώλεια».
Ψήφισμα για το χαμό του Θεόδωρου Πασπάτη εξέδωσε και ο Σύνδεσμος Διαιτητών ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου.
Αναλυτικά:
«Με το άγγελμα του θανάτου του μέλους του Σ.Δ.Π.Δ. π. Θεόδωρου Πασπάτη, συνήλθε εκτάκτως το Δ.Σ. του Σ.Δ.Π.Δ. στις 8/6/2018 και αποφάσισε ομόφωνα.
1) Να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος.
2) Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.
3) Να καταθέσει αντί στεφάνου το ποσό των 100 ευρώ στο φιλόπτωχο ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου.
4) Να δημοσιευθεί το παρόν στα τοπικά Μ.Μ.Ε.»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου