Ειδήσεις

Η λέσχη LIONS ΡΟΔΟΥ συμμετείχε στη παγκόσμια ημέρα τρίτης ηλικίας

Lions
Η Λέσχη LIONS ΡΟΔΟΥ  συμμετέχοντας  στη Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας και στη Λαιονική Ημέρα Προσφοράς παρέθεσε για ακόμα μία χρονιά πλήρες γεύμα στους τρόφιμους του Χαραλάμπειου Γηροκομείου το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου, υποσχόμενη να τους το επαναλάβει σύντομα ένα απόγευμα με την συντροφιά μουσικών.
Την προετοιμασία  για την προσφορά έκανε το γυναικείο τμήμα της Επιτροπής Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Λέσχης LIONS ΡΟΔΟΥ, Λιάνα Βέλιου, Κορνηλία Δημητριάδη, Βίκη Χιώτη, Μαρία Καλαντζή, Πολυξένη Ρηγάκου Και Ευαγγελία Αλεξανδρίδη.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.