ΑΘΛΗΤΙΚΑ

2ο Κλασικό Ράλλυ Ρόδου – Σ.ΙΣ.Π.Α – Αναβίωση της διαδρομής regularity

news room 1 λεπτό ανάγνωση
34

Μόλις κα­τέ­φθα­σαν τα Ιστο­ρι­κά αυ­το­κί­νη­τα μου θα λά­βουν μέρος στον 2ο Κλα­σι­κό Ράλλυ Ρόδου.

Σή­με­ρα 24 και 25 Ιου­νί­ου ο Σύλ­λο­γος Ιστο­ρι­κού και Πα­λαιού Αυ­το­κι­νή­του (Σ.ΙΣ.Π.Α), μέλος της Ελ­λη­νι­κής Ομο­σπον­δί­ας Οχη­μά­των Επο­χής (Ε.Ο.Ο.Ε) διορ­γα­νώ­νει το “2ο Κλα­σι­κό Ράλλυ Ρόδου”. Σε αυτή την εκ­δή­λω­ση οι οδη­γοί θα ανα­βιώ­σουν ξανά τη regularity δια­δρο­μή που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε για πρώτη φορά στις 30 Ιου­νί­ου 1996, που αφο­ρού­σε την πε­ρι­φε­ρεια­κή δια­δρο­μή του νη­σιού.

Η διορ­γά­νω­ση του  2ου Κλα­σι­κού  Ράλλυ Ρόδου θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί σε απο­κλει­στι­κή συ­νερ­γα­σία με τον­Σύλ­λο­γο Ιστο­ρι­κού και Πα­λαιού Αυ­το­κι­νή­του (Σ.ΙΣ.Π.Α), του Δήμου Ρόδου και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

Τα οχή­μα­τα, οι οδη­γοί και τα πλη­ρώ­μα­τα του 2ου Κλα­σι­κού Ράλλυ Ρόδου – Σ.ΙΣ.Π.Α θα κα­τα­φθά­σουν στο νησί της Ρόδου το Σάβ­βα­το 24 Ιου­νί­ου και την Κυ­ρια­κή θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί η δια­δρο­μή. Η εκ­κί­νη­ση θα δοθεί στη πλα­τεία του Δη­μαρ­χεί­ου την Κυ­ρια­κή στις 11:00 και ύστε­ρα αφού ολο­κλη­ρώ­σουν το γύρω της Ρόδου θα τερ­μα­τί­σουν στο ίδιο ση­μείο στις 6 μ.μ. όπου λίγο αρ­γό­τε­ρα θα γίνει και η απο­νο­μή των επά­θλων στους νι­κη­τές του αγώνα.

Στο 2ο Κλα­σι­κό Ράλλυ Ρόδου – Σ.ΙΣ.Π.Α μπο­ρούν να πά­ρουν μέρος πι­στο­ποι­η­μέ­να ιστο­ρι­κά οχή­μα­τα κα­τα­σκευ­ής μέχρι την 31/12/1987 καθώς και οχή­μα­τα “youngtimer” κα­τα­σκευ­ής από 1/1/1988 έως 31/12/1997.

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.