ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χρυσός χορηγός του Μαραθωνίου Ρόδου και φέτος το Adidas Rhodes!

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΟΥΡΑΝΙΑ ΡΕΜΠΟΥΛΗ

«Χρυ­σός χο­ρη­γός» του Mαρα­θω­νί­ου Ρόδου, που διορ­γα­νώ­νε­ται στις 9 Απρι­λί­ου 2017 από την Πε­ρι­φέ­ρεια Νο­τί­ου Αι­γαί­ου και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δω­δε­κα­νή­σου, με την υπο­στή­ρι­ξη του Δήμου Ρόδου και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ., καθώς και της Ένω­σης Ξε­νο­δό­χων Ρόδου,  θα είναι και φέτος η Adidas, μέσω του το­πι­κού της κα­τα­στή­μα­τος Adidas Rhodes.

Ο ιδιο­κτή­της του κ. Θάνος Χα­τζη­στρα­τής μί­λη­σε για την κο­ρυ­φαία γιορ­τή της Πε­ρι­φέ­ρειας Νο­τί­ου Αι­γαί­ου, που θα δώσει τη δυ­να­τό­τη­τα σε χι­λιά­δες Ρο­δί­τες και μη, Έλ­λη­νες και ξέ­νους, να τρέ­ξουν σε δρό­μους της Ρόδου, ενι­σχύ­ο­ντας ακόμη πε­ρισ­σό­τε­ρο το δρο­μι­κό κί­νη­μα.

«Από την πρώτη στιγ­μή-είπε- η Adidas, μέσα από το κα­τά­στη­μα της Ρόδου, απο­φά­σι­σε να στη­ρί­ξει το όλο εγ­χεί­ρη­μα του Μα­ρα­θω­νί­ου του νη­σιού και όλης της γιορ­τής που τον πλαι­σιώ­νουν.

Στη Ρόδο, δυ­στυ­χώς, έχου­με μάθει μόνο να απαι­τού­με από τον τόπο μας. Λάθος! Πρέ­πει να στη­ρί­ζου­με τις μι­κρές και με­γά­λες εκ­δη­λώ­σεις, ει­δι­κά αυτές που προ­βάλ­λουν τη Ρόδο στην υπό­λοι­πη χώρα και το εξω­τε­ρι­κό. Έτσι, βοη­θού­με ου­σια­στι­κά, σαν επι­χει­ρή­σεις, την όλη προ­σπά­θεια αυτών που ενι­σχύ­ουν τον του­ρι­σμό και την επι­μή­κυν­ση της του­ρι­στι­κής πε­ριό­δου.

Ο Μα­ρα­θώ­νιος έχει με­γά­λη απή­χη­ση και απο­δει­κνύ­ε­ται κάθε χρόνο. Το βλέ­που­με άλ­λω­στε και όχι μόνο στην αύ­ξη­ση των συμ­με­τε­χό­ντων. Οι συν­διορ­γα­νω­τές είναι  απαι­τη­τι­κοί και ει­δι­κά, τα μέλη της ορ­γα­νω­τι­κής επι­τρο­πής, με αυτά που σχε­διά­ζουν κάθε φορά. Κα­τα­γρά­φουν και προ­γραμ­μα­τί­ζουν την πα­ρα­μι­κρή λε­πτο­μέ­ρεια, καθώς και αυτή έχει τη ση­μα­σία της».

Και συ­νέ­χι­σε: «Είμαι από αυ­τούς που πα­ρα­τη­ρώ τα πάντα και ανα­γνω­ρί­ζω αυτές τις προ­σπά­θειες. Εμείς βά­ζου­με το δικό μας λι­θα­ρά­κι, ευ­ελ­πι­στώ­ντας ότι όλοι μαζί θα φτά­νου­με κάθε χρόνο όλο και ψη­λό­τε­ρα. Υπάρ­χει προ­ο­πτι­κή και προ­πά­ντων θέ­λη­ση.

Η Ρόδος είναι και θα είναι τόπος με­γά­λων αθλη­τι­κών συ­να­ντή­σε­ων».

Το κα­τά­στη­μα Adidas στη Ρόδο είναι και χο­ρη­γός της Λε­ριάς πρω­τα­θλή­τριας Ρά­νιας Ρε­μπού­λη, που και φέτος θα είναι πα­ρού­σα στη γιορ­τή της 9ης Απρι­λί­ου 2017. Ο κ. Χα­τζη­στρα­τής, μά­λι­στα, ήταν παρών και στο Μα­ρα­θώ­νιο του Βε­ρο­λί­νου, όταν η Ράνια έπια­σε το όριο πρό­κρι­σης για τους Ολυ­μπια­κούς Αγώ­νες του Ρίο.

Όπως είναι γνω­στό, αγώ­νας των  5 χλμ θα έχει φέτος την χο­ρη­γία και τα χρώ­μα­τα  των H Hotels.

Για τις με­τα­φο­ρές των εν­δια­φε­ρο­μέ­νων στη Ρόδο, επί­ση­μος Χο­ρη­γός Αε­ρο­με­τα­φο­ρών θα είναι η Aegean Air και  Επί­ση­μος Χο­ρη­γός Ακτο­πλοϊ­κών Με­τα­φο­ρών θα είναι η Blue Star Ferries.

Οι αγώ­νες διε­ξά­γο­νται και φέτος με τα φτερά της Red Bull, χο­ρη­γός Φι­λο­ξε­νί­ας της διορ­γά­νω­σης είναι το ξε­νο­δο­χείο GRAND HOTEL MITSIS,  χο­ρη­γοί του αγώνα είναι  οι εται­ρεί­ες Garden of Panthenols, Με­λισ­σο­κο­μι­κή Δω­δε­κα­νή­σου, Best Western Plaza Hotel που φι­λο­ξε­νεί τη Γραμ­μα­τεία του αγώνα, ΒΑΠ Κου­γιός,  Ioannidis Hotels, Semiramis Hotel, Φαρ­μα­κευ­τι­κός Σύλ­λο­γος Δω­δε­κά­νη­σου, τα ξε­νο­δο­χεία Lindos hotels και το τα­ξι­διω­τι­κό πρα­κτο­ρείο Mideast για ορ­γα­νω­μέ­να τα­ξί­δια στην Ρόδο σε πολύ καλές τιμές. Media Partner είναι η κο­ρυ­φαία εται­ρεία απο­δελ­τί­ω­σης στην Ελ­λά­δα, Innews και η διορ­γά­νω­ση έχει τη υπο­στή­ρι­ξη του Αθλη­τι­κού Τμή­μα­τος του Ιδρύ­μα­τος Στα­μα­τί­ου.

Οι δη­λώ­σεις συμ­με­το­χής για το Μα­ρα­θώ­νιο Δρόμο, τον Ημι­μα­ρα­θώ­νιο τα 10.000μ. και 5.000μ., θα πρέ­πει να ολο­κλη­ρω­θούν έως τις 31 Μαρ­τί­ου 2017.

Οι συμ­με­τέ­χο­ντες θα φέ­ρουν το oνο­μα­τε­πώ­νυ­μο τους στον αριθ­μό τους (bib number).

Οι δη­λώ­σεις συμ­με­το­χής για τον αγώνα δρό­μου 1χλμ. Δη­μο­τι­κών Σχο­λεί­ων θα γί­νουν μέχρι την Πα­ρα­σκευή 24 Μαρ­τί­ου 2017.

Για πε­ρισ­σό­τε­ρες πλη­ρο­φο­ρί­ες και για συμ­με­το­χές:

http://www.roadstorhodes.com

Facebook:  https://www.facebook.com/roads2rhodes

Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes

Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.