ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ανυπομονησία της Κυριακοπούλου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΟΥΡΕΡ

Το αθλη­τι­κό δι­ή­με­ρο που διορ­γα­νώ­νει ο ΑΓΕΣ Κά­μει­ρος 2009, ξε­κι­νά­ει το Σάβ­βα­το 21 Ια­νουα­ρί­ου στις 10:30 στο στά­διο του Αγίου Σουλά, με αγώ­νες Kids Athletics και με την πα­ρου­σία της προ­σκε­κλη­μέ­νης Πα­γκό­σμιας Πρω­τα­θλή­τριας στο άλμα επί κοντώ Βρα­ζι­λιά­νας Φα­μπιά­να Μού­ρερ.

Η -εγκυ­μο­νού­σα-Νικόλ Κυ­ρια­κο­πού­λου που έχει αγω­νι­στεί πάρα πολ­λές φορές μαζί της, ανέ­φε­ρε σχε­τι­κά στο stivoz.gr, πως ανυ­πο­μο­νεί και είναι πολύ εν­θου­σια­σμέ­νη η ίδια αλλά και η Murer με τον σύ­ζυ­γο-προ­πο­νη­τή της, καθώς είναι σε συ­νε­χή επι­κοι­νω­νία, έχο­ντας άλ­λω­στε ανα­πτύ­ξει πολύ φι­λι­κές σχέ­σεις μαζί τους.

Έρ­χο­νται από το Πα­ρί­σι στην Αθήνα, όπου θα βρί­σκο­νται μαζί και την Πα­ρα­σκευή από­γευ­μα πε­τά­νε για Ρόδο.  Είναι και με­γά­λη τιμή για το σύλ­λο­γο που απο­δέ­χθη­κε τόσο θερμά την πρό­σκλη­σή του!

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.