ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Καμπάνες» σε Τούρκους «δουλεμπόρους»

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
μετανάστες 3

Ποινή κά­θειρ­ξης 88 ετών και 3 μηνών (εκτι­τέα τα 25)  και χρη­μα­τι­κή ποινή 421.000 ευρώ επέ­βα­λε χθες το Μο­νο­με­λές Εφε­τείο Δω­δε­κα­νή­σου στους K. A. του Ι., M. A. του F., M. F. και I. T, κα­τοί­κους Τουρ­κί­ας που συ­νε­λή­φθη­σαν την 8η Μαϊου 2015 και περί ώραν 12.00 από λι­με­νι­κούς να με­τα­φέ­ρουν από την Τουρ­κία στην πε­ριο­χή Βαθιά Λα­γκα­δά Λέρου, με το ιστιο­φό­ρο «Αries», 40 Σύ­ρους με­τα­νά­στες.

-Σε ποινή κά­θειρ­ξης 92 ετών και 3 μηνών (εκτι­τέα τα 25)  και σε χρη­μα­τι­κή ποινή 421.000 ευρώ κα­τα­δι­κά­στη­κε από το ίδιο δι­κα­στή­ριο ο H. F. του H. A. που με­τέ­φε­ρε την 6η Μαϊου 2016 τα ξη­με­ρώ­μα­τα με το σκά­φος «Viva Solo» στην Κάσο 42 με­τα­νά­στες.

-Σε ποινή κά­θειρ­ξης 23 ετών και 3 μηνών (εκτι­τέα τα 10) με­τα­τρέ­ψι­μη προς 5 ευρώ ημε­ρη­σί­ως και σε χρη­μα­τι­κή ποινή 13.000 ευρώ κα­τα­δι­κά­στη­κε ο Μ. Κ. του J. Που κρί­θη­κε ένο­χος για την με­τα­φο­ρά από το Bodrum στην Ψέ­ρι­μο, την 6η Νο­εμ­βρί­ου 2015 με το σκά­φος “Sarmasigim»  10 με­τα­να­στών.

-Ποινή φυ­λά­κι­σης ενός έτους και 64 μηνών και χρη­μα­τι­κή ποινή 26.000 ευρώ επι­βλή­θη­κε στον Μ. Ι. του Α. που κρί­θη­κε ένο­χος για την με­τα­φο­ρά την 22α Οκτω­βρί­ου 2015 22 με­τα­να­στών στη Σύμη.

-Ποινή φυ­λά­κι­σης 1 έτους και 70 μηνών και χρη­μα­τι­κή ποινή 28.000 ευρώ επι­βλή­θη­κε από το ίδιο δι­κα­στή­ριο στον A. G. S. του Μ. Υ. που κρί­θη­κε ένο­χος με­τα­φο­ράς την 19η Οκτω­βρί­ου 2015 και ώρα 17.30 24 με­τα­να­στών στη Σύμη.

-Το δι­κα­στή­ριο επέ­βα­λε ποινή φυ­λά­κι­σης 3 μηνών με 3ετή ανα­στο­λή για πα­ρά­νο­μη εί­σο­δο στη χώρο στον M. M. του Α. που εφέ­ρε­το να με­τέ­φε­ρε στην Ελ­λά­δα 172 με­τα­νά­στες την 1η Νο­εμ­βρί­ου 2015.

Κα­τε­λή­φθη να πλέει πλη­σί­ον των ακτών του Ζέ­φυ­ρος με μια γκου­λέ­τα με το όνομα Marco Polo ση­μαί­ας Τουρ­κί­ας και από την ακρο­α­μα­τι­κή δια­δι­κα­σία προ­έ­κυ­ψε ότι ήταν και ο ίδιος με­τα­νά­στης και όχι ο κυ­βερ­νή­της του σκά­φους.

-Ποινή φυ­λά­κι­σης 3 μηνών με 3ετή ανα­στο­λή επι­βλή­θη­κε και στον Μ. Μ. του Α. ο οποί­ος κα­τα­δι­κά­στη­κε ομοί­ως για πα­ρά­νο­μη εί­σο­δο στη χώρα γιατί δεν απο­δεί­χτη­κε ότι ήταν ο κυ­βερ­νή­της δου­λε­μπο­ρι­κού που με­τέ­φε­ρε την 2α Νο­εμ­βρί­ου 2015  στη Σύμη 21 με­τα­νά­στες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.