ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
δικαστηριο

Δι­κο­γρα­φία αυ­τό­φω­ρης δια­δι­κα­σί­ας για δια­κε­κρι­μέ­νες πε­ρι­πτώ­σεις κλο­πών σε από­πει­ρα και τε­τε­λε­σμέ­νες από άτομο που δια­πράτ­τει τέ­τοιες πρά­ξεις κατ’ επάγ­γελ­μα και κατά συ­νή­θεια σχη­μά­τι­σαν χθες οι αστυ­νο­μι­κοί της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφα­λεί­ας Ρόδου σε βάρος ενός 29χρο­νου Ρο­δί­τη.

Την 11η Οκτω­βρί­ου 2016 και περί ώραν 23.10 το κέ­ντρο άμε­σης επέμ­βα­σης (100) της αστυ­νο­μί­ας ενη­με­ρώ­θη­κε από έναν 37χρονο, υπή­κοο Βουλ­γα­ρί­ας, κά­τοι­κο Ρόδου, ότι άγνω­στος δρά­στης επι­χεί­ρη­σε να αφαι­ρέ­σει μο­το­πο­δή­λα­το ιδιο­κτη­σί­ας της συ­ζύ­γου του, το οποίο ήταν σταθ­μευ­μέ­νο στην πυ­λω­τή της οι­κί­ας του στην οδό Χα­ρα­λά­μπους.

Πε­ριέ­γρα­ψε τον δρά­στη και την 11η Οκτω­βρί­ου 2016 και περί ώραν 23.30 αστυ­νο­μι­κοί της ΟΠΚΕ εντό­πι­σαν τον 29χρονο και τον προ­σή­γα­γαν.

Το θύμα ανα­γνώ­ρι­σε τον δρά­στη ο οποί­ος εξε­τα­ζό­με­νος ισχυ­ρί­στη­κε ότι δεν είχε σκοπό να κλέ­ψει το δί­κυ­κλο αλλά κά­θι­σε στη σέλα για να ξε­κου­ρα­στεί!

Ση­μειώ­νε­ται ότι ο ίδιος δρά­στης είχε αφε­θεί ελεύ­θε­ρος μετά την απο­λο­γία του ενώ­πιον της τα­κτι­κής Ανα­κρί­τριας την 10η Οκτω­βρί­ου 2016 για άλλη υπό­θε­ση κλο­πής ενώ την 27η Σε­πτεμ­βρί­ου 2016 εκ­δό­θη­κε διά­τα­ξη του Ει­σαγ­γε­λέα Πρω­το­δι­κών Κω με την οποία ανα­κα­λεί­ται άλλη, που είχε εκ­δώ­σει το 2014, δυ­νά­μει της οποί­ας είχε δια­τα­χθεί η από­λυ­ση του από τις φυ­λα­κές της Κω και δια­τάσ­σε­ται να εκτί­σει το υπό­λοι­πο ποι­νής για δια­κε­κρι­μέ­νες κλο­πές που του είχε επι­βλη­θεί το έτος 2014 από το Μο­νο­με­λές Εφε­τείο Δω­δε­κα­νή­σου επί κα­κουρ­γη­μά­των.

Εχουν σχη­μα­τι­στεί ως τώρα 13 δι­κο­γρα­φί­ες σε βάρος του για κλο­πές και δια­κε­κρι­μέ­νες κλο­πές.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.