ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αστυνομικός Σταθμός στην Ψέριμο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Ψέριμος

Στο σχέ­διο Προ­ε­δρι­κού Δια­τάγ­μα­τος για την ανα­διά­τα­ξη – ανα­διορ­γά­νω­ση, σύ­στα­ση και λει­τουρ­γία πε­ρι­φε­ρεια­κών υπη­ρε­σιών Ελ­λη­νι­κής Αστυ­νο­μί­ας που βρί­σκε­ται ήδη στη δια­δι­κα­σία δια­βού­λευ­σης προ­βλέ­πε­ται η λει­τουρ­γία Αστυ­νο­μι­κού Σταθ­μού στην Ψέ­ρι­μο.

Παρά τη σύμ­πτυ­ξη σε πο­σο­στό 40% των Αστυ­νο­μι­κών Τμη­μά­των, Τμη­μά­των Ασφα­λεί­ας και Τμη­μά­των Τρο­χαί­ας σε όλη την Ελ­λά­δα, στην Ψέ­ρι­μο προ­βλέ­πε­ται η επα­να­λει­τουρ­γία του Αστυ­νο­μι­κού Σταθ­μού που θα υπά­γε­ται στο αστυ­νο­μι­κό Τμήμα Κα­λύ­μνου.

Να θυ­μί­σου­με ότι πα­λαιό­τε­ρα λει­τουρ­γού­σε Αστυ­νο­μι­κός Σταθ­μός στην Ψέ­ρι­μο που στε­γα­ζό­ταν στα κελιά του Ι.Ν Πα­να­γιάς .

Για την άμεση λει­τουρ­γία του Αστυ­νο­μι­κού Σταθ­μού και προ­κει­μέ­νου να μην υπάρ­ξει θέμα στέ­γα­σης του, ο Δήμος Κα­λυ­μνί­ων θα πα­ρα­χω­ρή­σει το ακί­νη­το ιδιο­κτη­σί­ας του στην πα­ρα­λία Ψε­ρί­μου. Στο ίδιο ακί­νη­το θα υπάρ­χει προ­ο­πτι­κή στέ­γα­σης και Λι­με­νι­κού Σταθ­μού

Σχε­τι­κή από­φα­ση λή­φθη­κε στη συ­νε­δρί­α­ση του ΔΣ σή­με­ρα Τρίτη 30 Αυ­γού­στου.

Η από­φα­ση λή­φθη­κε κατα πλειο­ψη­φία αφού η μεί­ζων μειο­ψη­φία και οι 3 πα­ρό­ντες Δη­μο­τι­κοί Σύμ­βου­λοι της, Ι.Μα­στρο­κού­κος, Μι­χα­ήλ Λε­λέ­κης και Σ.Ζερ­βός πρό­τει­ναν να ανα­βλη­θεί η συ­ζή­τη­ση του θέ­μα­τος υπο­στη­ρί­ζο­ντας ότι δεν είναι υπο­χρέ­ω­ση του Δήμου αν εξα­σφα­λί­σει τη στέ­γα­ση του Αστυ­νο­μι­κού Σταθ­μού.

.kalymnos-news.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.