ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Ρόδος αποχαιρετά σήμερα το απόγευμα τον Στάθη Τριανταφύλλου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
45

Πεν­θεί η Ρόδος μετά το φο­βε­ρό τρο­χαίο δυ­στύ­χη­μα χθες τα ξη­με­ρώ­μα­τα και τον χαμό ενός από τους πλέον γνω­στούς και αγα­πη­τούς επι­χει­ρη­μα­τί­ες του νη­σιού.

Το δυ­στύ­χη­μα συ­νέ­βη στις 3 μετά τα με­σά­νυ­χτα, στην ακτή Κα­νά­ρη, κοντά στο κα­τά­στη­μα του, τη “Μέ­θε­ξη”, όταν η μη­χα­νή του προ­σέ­κρου­σε σε κο­λώ­να φω­τι­σμού.

Ο  Στά­θης τραυ­μα­τί­στη­κε σο­βα­ρά παρά το γε­γο­νός οτι φο­ρού­σε κρά­νος. Η πτώση στο έδα­φος απέβη μοι­ραία. Εξέ­πνευ­σε κατά την με­τα­φο­ρά του στο νο­σο­κο­μείο της Ρόδου.

Σή­με­ρα στις 5 το από­γευ­μα η Ρόδος θα τον απο­χαι­ρε­τί­σει και θα τον συ­νο­δέ­ψει στο τε­λευ­ταίο του τα­ξί­δι, στο αγα­πη­μέ­νο του χωριό την Απο­λακ­κιά.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.