ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Μάριος Φραγκούλης και Γιώργος Περρής, για μια εμφάνιση στη Ρόδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
34

Το καλο­καίρι του 2016 o κοσμο­α­γά­πη­τος Μάριος Φρα­γκού­λης και ο Γιώργος Περρής, o νέος διεθνής Έλληνας τρα­γου­δι­στής, μας ταξι­δεύ­ουν στα θαύματα της ελλη­νι­κής μου­σι­κής με αφορμή τα ντουέτα που ηχο­γρά­φη­σαν στο και­νού­ριο τους άλμπουμ, «Κιβωτός».

Οι δύο σπου­δαίοι ερμη­νευ­τές, αγα­πη­μέ­νοι του ελλη­νι­κού κοινού και εκλε­κτοί ανάμεσα στους ομό­τε­χνούς τους παγκο­σμίως, θα πραγ­μα­το­ποι­ή­σουν μία σειρά από συναυ­λίες σε μικρές και μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα και την Κύπρο παρου­σιά­ζο­ντας τη νέα τους δισκο­γρα­φική δουλειά που κυκλο­φο­ρεί στις αρχές Μαΐου.

 

Ο Μάριος και ο Γιώργος με την «Κιβωτό», σας χαρί­ζουν απλό­χερα μερικά από τα ωραιό­τερα ελλη­νικά τρα­γού­δια του ‘80 και ’90, που υπο­γρά­φουν οι πιο σπου­δαίοι συν­θέ­τες και στι­χουρ­γοί αυτής της γενιάς που άγγιξαν τις καρδιές μας. Δημιουρ­γίες των Κρα­ου­νάκη, Νικο­λα­κο­πού­λου, Ρεμπού­τσικα, Γαλάνη, Μικρού­τσι­κου, Αντύπα, Αλεξίου, Παπα­δη­μη­τρίου, Γκανά, Καβ­βα­δία, Αδελφών Κατσι­μίχα, Μαχαι­ρί­τσα, Καρα­ΐν­δρου, Ιωαν­νίδη, Λάγιου, Χατζι­δάκι και Γκάτσου, σε νέες, ευφά­ντα­στες και σύγ­χρο­νες ενορ­χη­στρώ­σεις του Πέτρου Κλα­μπάνη.

 

Ερμη­νεύ­ο­ντας αυτά τα τραγούδια-μύθους, ο Μάριος Φρα­γκού­λης και ο Γιώργος Περρής θα συμπα­ρα­σύ­ρουν το κοινό σε βραδιές μέθεξης και θα θυμί­σουν σε όλους τη δύναμη της μου­σι­κής. Με την «Κιβωτό», οι δύο καλ­λι­τέ­χνες υπό­σχο­νται στον κόσμο συναυ­λίες που θα σιγο­ψι­θυ­ρί­ζει από την αρχή ως το τέλος, θα ερω­τευ­τεί, θα ονει­ρευ­τεί, θα σκεφτεί δια­φο­ρε­τικά, θα νιώσει ξανά την ελπίδα και θα πιστέ­ψει στα θαύματα.

 

Η «Κιβωτός» φέρνει την αισιο­δο­ξία και την καλή μουσική σε πολλές ελλη­νι­κές πόλεις αυτό το καλο­καίρι. Στις 12 Αυγού­στου κάνουμε στάση στη Ρόδο στο θέατρο Μεσαιω­νι­κής Τάφρου.

Συν­διορ­γά­νωση: «Αμπερ­νάλλι» & «Arietta Productions»

Καλο­καίρι 2016 με RHODES SUMMER FESTIVAL &  NotosMedia

 

Υπό την Αιγίδα του ΔΟΠΑΡ

Στη­ρί­ζουν: EUROPCAR & CoffeePlus

Τιμές εισι­τη­ρίων : 13 ευρώ προ­πώ­ληση, 15 ευρώ ταμείο

Σημεία Προ­πώ­λη­σης: (Η προ­πώ­ληση θα ξεκι­νή­σει σύντομα)

–  DIVERSO  DELIVERY, PIZZA, ΦΑΓΗΤΟ, Αμε­ρι­κής  111, τηλ. 2241077722

–  SUZANA MODA BOUTIQUE, Απο­στο­λου Παύλου 11, τηλ. 2241066277

–  PEOPLE & PEOPLE CAFÉ, Μαντράκι Εθναρ­χου Μακα­ρίου 4, τηλ. 2241036444

–  CREAM DONATS α) Κ.Τσαλ­δαρη 1, δίπλα από Κωτσό­βολο, β) Κρε­μα­στή  – Λεωφ. Ελευ­θε­ρίας 2Α, γ) Απο­στό­λου Παύλου 17  – τηλ, 6940310367

– ΦΛΕΒΑΡΗΣ SUPER MARKET α) Αφάντου Πανορ­μίτη Ράμου τηλ 22410 52135, β) Δια­σταύ­ρωση Κολύ­μπια τηλ 2241056305, γ) Δια­σταύ­ρωση Λίνδου – Πυλώνας τηλ 2244032165

– FAMIGLIA   GRILL, Ακτή Μιαούλη, τηλ 2241038598

– Κιόσκι του Δήμου στην Πλατεία Κύπρου

– Κιόσκι στην  Τάφρο

– Online στο Ticketservices.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.